Maximize-icon

Hallonbergsplan 18

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se1 995 000 SEK |40.5 Kvm |2 Rok |2tr, hiss |1 688 kr/mån

*Uthyrning tillåts till både privat och juridisk person, föreningen accepterar endast privatpersoner som köpare.*

Välkommen till en fantastisk lägenhet i toppskick, ett stenkast bort från tunnelbana, flertal busslinjer, grönområden, fritidsaktiviteter och shopping! En väldigt påkostad lägenhet med genomgående hög standard.

Här får du en chans att förvärva en av Hallonbergens finaste lägenheter med utsökt placering i huset. Ett högt läge på andra våningen med fönsterpartier som bidrar till ett rikligt ljusinsläpp, samt en optimal planlösning där varje kvadratmeter är väl genomtänkt. En inbjudande bostad med genomgående elegant golv i hela lägenheten och utmärkta materialval där designen präglas av stilren färgsättning.

En öppen, luftig och mycket social yta mellan kök och vardagsrum där det skapas ett utrymme för ordentlig matplats intill fönster. Köket är smakfullt inrett med ljusa luckor samt fullrustat med bl.a. vinkyl, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och nya vitvaror. Separat sovrum med plats för stor säng, nattduksbord och garderob med dubbeldörrar gör att lägenheten disponeras som en 2:a. Fräscht och modernt badrum där väggarna pryds med stora vita kakelplattor som inger en stilren känsla, samt golv i mörk klinker. Vidare en stor klädkammare till förvaring som även kan disponeras som en arbetsyta.
Föreningen tillhandahåller varmgarage med en ingång till garaget direkt från huset.
Detta är en bostad ni inte vill missa. Varmt välkomna på visning!


NÄROMRÅDE OCH KOMMUNIKATIONER
Hallonbergen är en snabbväxande stadsdel rik på grönska, barnvänliga gångvägar och kultur. Utemiljön är noga genomtänkt med många fina utsiktsplatser och promenadstråk runt Råstasjön, Lötsjön och Golfängarnas naturreservat. Här finns också lek-och grillplatser, utegym, bangolf, fotbolls- och tennisplaner, m.m. Även Ursvik med Igelbäckens naturreservat med goda naturupplevelser, motions- och friluftsområde ligger på gångavstånd. Här finns det löp-, cykel- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m. I närområdet finns även flertalet förskolor och skolor att tillgå.

På en 10 minuters bilfärd tar du dig till fantastiska Ulriksdals slott för en god picknick eller uppfriskande promenad vid slottsträdgården.

I Hallonbergen finns bland annat två större livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral, tandläkare, gym och bibliotek, samt ett antal mindre butiker, postombud och serviceställen. Även Sundbybergs stadshus finner du där. En kort promenad bort ligger mysiga Sundbyberg centrum med sin genuina småstadskänsla. Här hittar du alla bekvämligheter du kan önska dig såsom caféer, restauranger, service, gym och matbutiker. Större serviceutbud finns framför allt i Mall of Scandinavia, Sveriges största shoppingcenter som ligger på andra sidan av Råstasjön i Arenastaden, också på gångavstånd. Här kan du även gå på matcher och konserter som visas i Friends Arena

Kommunikationer finns precis utanför porten och du tar dig till T-centralen med tunnelbanan på 12 minuter. Här finns även en bussterminal med flera olika busslinjer, allt från Karolinska sjukhuset till Universitet. På ett par minuter kommer du till E4 och E18 och har ca 11 min till Bromma flygplats och ca 30 min till Arlanda flygplats.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134