Maximize-icon

Haga Norra

Juridisk person kan godkännas - Hög standard - En av få med solig uteplats!

Ansvarig mäklare: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seHaga Norra

Juridisk person kan godkännas - Hög standard - En av få med solig uteplats!

24 Kvm |1 Rok

ANMÄL INTRESSE ELLER KONTAKTA MÄKLAREN REDAN IDAG! 073 143 29 10

Direkt när du kliver in möts du av den lyxiga hemtrevliga känslan. Golven är ljusa och av mattlackad ask. Väggarna och köken har varmgrå kulörer, som bryts av med vita detaljer och vita tak. Köket från Puustelli är miljösmart och utrustat med integrerad diskmaskin, integrerad kyl och frys samt inbyggd mikro. Badrummet är helkaklat med grå granitkeramik på både väggar och golv. En rund bakbelyst spegel, svarta stilrena beslag och handdukstork förhöjer den lyxiga känslan. Badrummet är utrustade med kombimaskin.

Som medlem i BRF Haga Norra 6B får du takterrass, gym, hobbyrum, co-working space och en relaxavdelning i huset. Parkering finns att hyra utanför huset samt i ett parkeringshus som ligger ca 5 minuter bort för ca 800kr/månad (obs, i mån av plats).

Här bor du nära Vasastan med Hagaparkens vatten och natur som närmsta granne och du har 4 minuter till Odenplan och 7 minuter till city med pendeltåg. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra. Den nya omsorgsfullt utformade huvudgatan kommer att ge plats åt en matgränd, aktivitetsytor för boule och uteserveringar med dynamik och värme året om.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134