Maximize-icon

Vasastan

Vindsetage

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seVasastan

Vindsetage

107 Kvm |3.5 Rok |4tr, hiss |4 938 kr/mån

Högst upp på en av Vasastans mest eftertraktade adresser, bjuds en högkvalitativ vindsvåning i två etage om totalt 107 kvm i dubbla väderstreck. Här möts det bästa av två världar för den med stora krav på ett riktigt bekvämt boende. Interiört bjuds en uppsjö attraktiva vindsattribut såsom snedtak med takbjälkar och stödben, flertalet takfönster samt ett glasgolv och en luftig takhöjd om X meter som ger våningen rymd och ett fantastiskt ljusflöde. Här finns även ett väl tilltaget etageplan med möjlighet till två sovrum och ett allrum. Stora fina sällskapsytor och härligt ljusflöde tack vare det höga läget. Luftigt och fullt utrustat kök med rejäl matplats för stora sällskap i öppen planlösning. I det här fallet är klichén "ett hem som måste upplevas på plats" berättigat och mer sant än någonsin då den kommer helt till sin rätt först vid ett besök på plats. Mycket välskött och stabil förening med många renoveringar utförda och en låg belåningsgrad. Föreningen har även goda intäkter från uthyrda lokaler samt garage. Föreningen har också 9 st hyresrätter kvar som dolt kapital. Representativ fastighet med trevligt centralt boende med närhet till det mesta staden kan erbjuda. Här finns gott om restauranger, caféer, kommunikationer och butiker.

Här bor ni på ett mycket eftertraktat läge på Vasastan. I kvarteret finns allt man kan önska sig i form av trevliga kaféer, bra restauranger till både vardag och helg samt gott om matbutiker och vardagsservice. Kort promenad till både St eriksplan och odenplan. Närhet till grönska och vatten har du både Vasaparken, Hagaparken, Brunnsviken samt Karlbergs slottspark och badplats. Direkt utanför porten nås Vasaparken med sitt fina och lummiga parkområde. Bra kommunikationer från både S:t Eriksplan och Odenplan med tunnelbana, buss, pendeltåg och flygbuss till Arlanda samt ett stort utbud av shopping och restauranger.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134