Maximize-icon

Haga Norra

Sylvangatan 9

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seHaga Norra

3 595 000 SEK |50 Kvm |2 Rok |5tr, hiss |3 295 kr/mån

Nyproducerad elegant 1,5:a med solig balkong!

Direkt när du kliver in möts du av den lyxiga hemtrevliga känslan. Golven är ljusa och av mattlackad ask. Väggarna och köken har varmgrå kulörer, som bryts av med vita detaljer och vita tak. Köket från Puustelli är miljösmart och helintegrerat med induktionshäll, ugn och micro, diskmaskin samt kyl och frys. Badrummet verkligen andas lyx, är helkaklat med grå granitkeramik på både väggar och golv, en rund bakbelyst spegel, svarta stilrena beslag, handdukstork samt kombimaskin.

Som medlem i BRF Haga Norra 6B får du tillgång till en stor takterrass, gym, hobbyrum, co-working space och en relaxavdelning i huset. Parkering finns att hyra i ett parkeringshus som ligger ca 5 minuter bort för ca 800kr/månad (obs, i mån av plats).

Här bor du nära Vasastan samt Hagaparkens vatten och natur som närmsta granne och du har 4 minuter till Odenplan och 7 minuter till city med pendeltåg. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra. Den nya omsorgsfullt utformade huvudgatan kommer att ge plats åt en matgränd, aktivitetsytor för boule och uteserveringar med dynamik och värme året om.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134