Maximize-icon

Kungsholmen

Industrigatan 7A

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seExtra kontaktperson: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seKungsholmen

2 995 000 SEK |32 Kvm |1.5 Rok |5tr, hiss |2 533 kr/mån

Högst upp med ett utmärkt läge i hjärtat av Kungsholmen och Vasastan som granne finner du denna underbara skönhet - en välplanerad 2:a med charm och personlighet! Här bor du på en lugn och eftertraktad adress med stadens puls och enorma utbud runt hörnet. I denna kompletta lägenhet med vackra materialval, planerade ytor och med en stor balkong i söderläge kan man inte annat än att trivas. Här bor ni i en välskött förening som erbjuder sina medlemmar mycket låg avgift.

Här bor du på ett utmärkt läge, med den bekväma strandpromenaden längs Karlbergkanalen i närheten. På den varma sommaren kan du promenera till Hornsbergs Strands charmiga badbrygga för ett svalkande dopp. Varför inte köpa glass på Fryst Road, som är känd för sin hemlagade glass av hög kvalitet? För shoppare ligger gallerian bara en kort promenad från Fridhemsplan och Västermalmsgallerian, där förutom klädbutiker finns en en mängd modebutiker, bagerier, restauranger, kaféer och mikrobryggerier. Det finns gott om livsmedelsbutiker som Ica, Coop, Willys , Lidls mm Fridhemsplan upprätthåller god kommunikation med stadsbussarna, tunnelbanans gröna och blå linjer och flygplatsbussarna till flygplatserna Arlanda och Bromma.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134