Maximize-icon

Sollentuna

MAKALÖS & LJUS TVÅA MED HÖGT I TAK, STOR BALKONG OCH PÅKOSTADE MATERIALVAL!

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.seSollentuna

MAKALÖS & LJUS TVÅA MED HÖGT I TAK, STOR BALKONG OCH PÅKOSTADE MATERIALVAL!

46 Kvm |2 Rok |2tr, hiss |2 432 kr/mån

MAKALÖS OCH LJUS TVÅA MED HÖGT I TAKHÖJD, WALK-IN-CLOSET, EXKLUSIVA MATERIALVAL GENOMGÅENDE I HELA BOSTADEN OCH BALKONG PÅ ATTRAKTIV ADRESS!
På attraktiv adress finner vi denna fulländade och makalösa bostad med naturen som granne i ett insynsskyddat läge om 2 rum. Omtalat projekt i exklusivt modernt utförande av Magnolia fastighetsbolag med fokus på exklusivt boende utöver det vanliga! Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, rymlig Walk-In-Closet, högkvalitativa materialval som bland annat Tapwell som är beständiga över tid, separat sovrum, generös takhöjd, helkaklat badrum, kök i toppskick och full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga. Här är det fokuserat på material som är beständiga över tid och håller länge.
Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess breda fönsterpartier med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från brett fönsterparti. Bostadens pärla, den inbjudande balkongen bjuder på härligt sällskap av grönskan där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar. Solid Brf som dessutom äger sin mark med god ekonomi och parkering i garage.

BRF Lumen är inspirerad av det ljusa söderläget har Vera Arkitekter tagit fram Lumen – ett modernt hus med unik arkitektur vars form skapar flera stora terrasser.
Med utsikt över ett mysigt villaområde kunde läget inte vara bättre. Huset ligger en kort promenad från Sollentuna Centrum och med goda kommunikationer från Sollentuna Station når du snabbt Stockholm City och Arlanda. Runt hörnet hittar du Sollentunas stora naturområde och rika kulturliv.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134