Maximize-icon

Fantastisk vindsvåning med tillhörande terrass!

Ansvarig mäklare: Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.seFantastisk vindsvåning med tillhörande terrass!

61 Kvm |3 Rok |5tr, hiss |3 162 kr/mån

Välkommen till denna unika trea med ett helt insynsskyddat läge på attraktiv adress i centrala Sundbyberg. Här möts charmen av vindslägenhet samt den härliga terrassen som gör detta till en bostad utöver det vanliga. Socialt och rymligt vardagsrum med access till bostadens mysiga terrass med milsvid utsikt över Sundbybergs takåsar. Denna pärla har allt man kan önska sig, välkommen att längta hem! För mer info kontakta ansvarig mäklare Christian Karatas på 070-210 28 19.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134