Maximize-icon

Mariehäll

Modern tvåa med exklusiva materialval belägen i eftertraktade Bromma/Sundbyberg!

Ansvarig mäklare: Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.seMariehäll

Modern tvåa med exklusiva materialval belägen i eftertraktade Bromma/Sundbyberg!

50 Kvm |2 Rok |1tr, hiss |3 075 kr/mån

SPEKTAKULÄR OCH INSYNSSKYDADD BOSTAD I TVÅ VÄDERSTRECK MED BALKONG I SYDVÄSTLÄGE BELÄGEN I EFTERTRAKTADE MARIEHÄLL/SUNDBYBERG!
Varmt välkommen att förvärva denna makalösa och ljusa bostad i gavelläge med stor balkong i sydvästläge, otroliga förvaringsmöjligheter, öppen planlösning och separat sovrum i det unika konceptet "The Bronze" med Townhouse-upplevelse. Här är det fokuserat på material som är beständiga över tid och håller länge. Omfamnas av ljus och härlig rymd från breda fönsterpartier i två väderstreck, fullutrustat kök med interiör från bla märket SMEG, lyxigt badrum med spa-känsla med de mest högkvalitativa materialvalen karakteriserar detta vackra hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet i gavelläge och dess generösa fönster från golv till tak skapas ett fint ljusflöde i hela lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar. Genomgående ekparkett i holländskt mönster samt vitmålade väggar.

En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger så som populära Bun meat Bun och Valentino samt goda kommunikationer. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Christian!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134