Maximize-icon

Bandhagsplan 4

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se1 975 000 SEK |21 Kvm |1 Rok |1tr |1 508 kr/mån

ACCEPTPRIS 1975,000 KR!

Vi på Bronze Fastighetsförmedling hälsar er varmt välkomna till detta boende med en underbar planlösning. God förvaring och ett modernt, tilltalande koncept präglar denna genomtänkta lägenhet där design och funktion går hand i hand.

Här finner ni allt ni kan önska och lite till. Det här är ett hem med karaktär och en egen identitet.
Eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika stilrena material. Välplanerade kvadratmeter med en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök som kommer vara utrustat med kyl, fläkt, ung och spishäll.
Det här är en dröm för den som uppskattar ett ljust och fräscht boende med en social planlösning. Den väl tilltagna planlösning med gott om plats för möbler och socialt liv är grädden på moset som gör denna bostad till ett hem man snabbt förälskar sig i.

Ett stenkast bort från tunnelbana, flertal busslinjer, grönområden, fritidsaktiviteter och shopping! En väldigt påkostad lägenhet med genomgående hög standard.

Bandhagen är ett trevligt och barnvänligt område med närhet till både natur och storstadens puls. Bandhagen byggdes enligt klassisk ABC-modell det vill säga en stadsdel med arbetstillfällen, bostäder och centrum och invigdes 1954. Bebyggelsen är typisk för sin tid och klassad som kulturminneshistoriskt värdefull av Stockholms Stadsmuseum. 2011 bodde knappt 6000 personer i stadsdelen. Idag finns det här bland annat ett café, matvarubutik och restauranger. I området finns två skolor, Bäckahagens skola (åk 1-9) och Bandhagens skola (åk 1-6) samt ett flertal förskolor. Här finns också Vantörs största parklek, Bandängen med äventyrspark, djur och plaskdamm.

Kommunikationer
Bra allmänna kommunikationer med tunnelbana (linje 19)som tar dig in till city på cirka 20 minuter. SL trafikerar området även med busslinjerna 161 och 173 som passerar genom stora delar av söderort, bl.a. till Älvsjö station.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134