Maximize-icon

Skogås

Loftvägen 18

Ansvarig mäklare: Bartek Stojanowski

073-393 25 71

Bartek.stojanowski@bronzefast.seSkogås

2 295 000 SEK |81.4 Kvm |3 Rok |3tr, hiss |4 109 kr/mån

Nu saluförs äntligen denna drömlägenhet. Högt upp i huset hittar vi denna lägenhet som helt klart är något extra! I den inbjudande hallen i denna lägenhet finns goda avhängningsmöjligheter. Vidare har vi ett nyrenoverat kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Trevligt vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp, stora fönster och plats för soffa och övrig möblering. Utöver det finns två trevliga sovrum med plats för dubbelsäng, var av det ena sovrummet har utgång till lägenhetens balkong. Ett helt nytt badrum kommer att bekostas av föreningen i samband med stambytet 2022. Badrummet är idag helkaklat och utrustat med toalett, dusch, handfat samt tvättmaskin.

Brf Skogås 3 är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner där bland annat stambyte är planerat 2021-2022. Föreningen bildades 1964, äger marken och har en låg belåningsgrad om ca. 1550 kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat en gemensamhetslokal och en bordtennislokal samt ett gästrum med 4 bäddar för uthyrning. I månadsavgiften om 4028 kronor ingår värme, vatten och kabel-tv basutbud. På kort promenadavstånd når du Skogås Centrum med pendeltågsstation, bussar och butiker. På ca 12 minuter med buss är du i Farsta C med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid. Välkommen hem!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Bartek Stojanowski

073-393 25 71

Bartek.stojanowski@bronzefast.se

Reg. fastighetsmäklare

Bartek Stojanowski

073-393 25 71

Bartek.stojanowski@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134