Maximize-icon

Vasastan / Hagastaden

Hälsingegatan 61

Ansvarig mäklare: Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.seVasastan / Hagastaden

5 495 000 SEK |53 Kvm |2 Rok |9tr, hiss |2 650 kr/mån

- Näst högst upp
- Sjöutsikt
- Milsvid utsikt över Stockholms takåsar
- Stor balkong
- Låg månadsavgift
- Hög standard
- Kök från HTH
- Fiskbensparkett
- Genomgående golvvärme i hela bostaden
- Läget intill Norra Stationsparken ger gott om avstånd till nästa fastighet

Fantastisk tvåa näst högst upp i fastigheten med vidsträckt utsikt och sjöutsikt samt stor härlig balkong. Belägen vid Norra Stationsparken och med en modern och tidlös elegans. Social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt rymligt sovrum med utmärkt förvaring i garderober. Genomgående fiskbensmönstrad grå parkett. Luftigt grått kök från HTH med bänkskiva, stänkskydd i grå marmorkomposit och integrerade vitvaror. Fint badrum inrett med en ljusgrå terrazzo. Välkomna!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Christian Karatas

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se

Reg. Fastighetsmäklare | Nyproduktionsansvarig

Christian Karatas

Christian har mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket. Som fastighetsmäklare är han en lyhörd rådgivare, med ett stort kontaktnät av nöjda kunder som gärna väljer honom vid nästa bostadsaffär. Han är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med sin kompetens vid alla typer av försäljningar. Med full kontroll på hela processen och ett fokus på detaljerna både inom lägenhets- och godsförsäljningar erbjuder Christian alltid ett gediget och framförallt hundraprocentigt arbete. Tillsammans med sina kollegor på Bronze, gör Christian alltid det bästa för kunden, vilket har gjort honom till Årets mäklare 2019.

070-210 28 19

christian.karatas@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134