Maximize-icon

Värmdö

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se203 Kvm |6 Rok

Ett unikt hem som verkligen är rätt i tiden! Inte nog med den vackra fasaden och exklusiva materialvalen - detta är ett smart hem med alla möjliga tekniska lösningar för att göra vardagen enklare.

Snart ges alltså ett sällsynt tillfälle för en lyckosam köpare att bli ägare till denna högklassiga och energisnåla villa om 203kvm+82kvm. Här får du allt du någonsin drömt om och lite till. Tre plan, tre badrum, fyra sovrum, två vardagsrum, jacuzzi, bastu, takterrass, genomgående golvvärme och listan fortsätter. De sociala ytorna på entréplanet och de privata på det nedre planet. Ett rofyllt paradis omgivet av vacker tomt. Det blir knappast bättre.

Vidare in i huset sammanlänkas vardagsrum, matplats och kök i en öppen planlösning. Köket är väldigt påkostat och av hög funktion med vitvaror från Electrolux och bänkskivor i komposit. Här finns även en stor köksö perfekt vid större tillställningar med tillhörande vinkyl.
Centralt placerad i vardagsrummet är braskaminen som både höjer mysfaktorn och värmer rejält. Sovrummen på detta plan är perfekt som gästrum eller kontor och ligger avskilt från de övriga sovrummen. Entréplanet bjuder även på ett smakfullt badrum utrustat med dusch, vägghängda wc, inbyggnadsblandare samt takdusch, golvvärme, och spotlight.

Det nedre planet bjuder på stora fönsterpartier samt två bra sovrum med gott om förvaring, allrummet länkar till samtliga sovrum och har rikliga ljusinsläpp. Ena sovrummet disponeras idag som en walk in closet som har skräddarsytts och platsbyggts enligt säljarnas önskemål. Här finns det gott om förvaring med inbyggd belysning för den bästa upplevelsen. Här finner vi även ett smakfullt badrum utrustat med takdusch med inbyggnadsblandare, badkar, bastu, golvvärme, vägghängt wc samt spotlights i tak. Vidare finner vi tvättstugan samt en bergssal. En 75 kvm sal med berg i dagen.

Terrasser, altaner och uteplatser i alla väderstreck. Från takterrassen om 120 kvm har du fri syn över vattnet och grannskapet. Förtrollas av vackra sol- ned och uppgångar och när löven faller kan du även se Finlandsbåtarna passera revy.

Fiber och kommunalt vatten och avlopp finns även tillgängligt.

Uteplats:
Ett flertal härliga terrasser och altaner omsluter huset. Spektakulär terrass om 120 kvm med milsvid utsikt och praktiska värmeslingor under trallen för att slippa snön på vintern.

Område:
Välkommen till Kolvik, här bor du i ett populärt och barnvänligt område nära havet. Som fastighetsägare i Kolvik blir du automatiskt medlem i Kolviks samfällighetsförening som er möjlighet till båtplats vid Torsbyfjärden. Här finns även samfällighetens badplats. Vid Hemmesta centrum hittar du mataffären Coop Konsum och bara några minuters bilreswa bort hittar du handelsområdet Värmdö köpcentrum med ca 70 butiker, restauranger, mataffärer och två gymanläggningar. Området har ett brett utbud av skolor och aktiviteter. Här ligger Hemmestaskolan som är en låg-mellanstadie och högstadieskola. Även viks skola samt Grantomta montessoriskola med årskurs F-6. I området finns ett flertal förskolor som Labyrinten, Dalstugans förskola, Blåsippan med flera. Nära Hemmestaskolan hittar du idrottsanläggningen Värmdövallen som har två sporthallar, en gymnastikhall, två konstgräsplaner, en grusplan samt en högklassig friidrottsanläggning. Under vintern plogas halva grusplanen till en isbana vilket utgör ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer i området. I Kolvik finns härliga naturområden som lockar till ett aktivt liv under hela året. För den som gillar naturpromenader, löpning och längdskidåkning finns nära Värmdövallen ett 2,5km långt belyst motionsspår. Motinonsspåret har även 5.6 och 7.5km spår. Från Kolvik finns goda kommunikationer, direktbuss går var 10e minut och tar dig smidigt in till Slussen på ca 35 min.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134