Maximize-icon

Vasastan / Hagastaden

Nina einhorns gata 3A

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seVasastan / Hagastaden

90 Kvm |4 Rok |5tr, hiss |4 106 kr/mån

Nu saluförs en av de mest eftertraktade våningarna i Hagastaden. Bostaden med allt man kan önska och lite till! Det här är ett hus med karaktär och en egen identitet - ett unikt boende i ordets ursprungliga bemärkelse. Ett fantastiskt samarbete mellan bostadsutvecklaren Veidekke/Nordr och arkitektkontoret Koncept Stockholm har resulterat i denna vackra byggnad med enastående design i populära Hagastaden. En inbjudande lägenhet med eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika material där skandinavisk touch matchas med internationell stil. Förutom kvalitet och design är våningen skapad som en plats för trevliga middagar med många vänner.

En härlig och påkostad familjevåning om 90 kvm. 4 rok smakfullt färgsatta, ett fint ljusinsläpp, optimal planlösning med två badrum. Våningen bjuder på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig social karaktär, två moderna badrum, tre stora rogivande sovrum med tillhörande förvaring samt en rymlig balkong med utgång från vardagsrummet. Solid förening med mycket god ekonomi. Styrelsen beslutade att göra en extra amortering om 5,5 miljoner kronor och generellt sänka medlemmarnas årsavgifter med 10 % från och med den 1 juli 2021. Stor gemensam takterrass finns för allas förfogande utrustat med grillplats, en festlokal och flertalet sittplatser. Det planeras även för en övernattningslägenhet i föreningen.

Bostaden ligger i populära Hagastaden, välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134