Maximize-icon

Kolonnvägen 6

Ansvarig mäklare: Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se58 Kvm |2 Rok |6tr, hiss |3 840 kr/mån

*JURIDISK KÖPARE KAN BEVILJAS INTRÄDE I FÖRENINGEN*
*2,7 METER I TAKHÖJD*
*GEMENSAM TAKTERRASS, SPA, GYM, TVÄTTSTUGA OCH WORKSPACE*

Bostaden säljs på planritning med tidigast möjliga tillträde Augusti/September 2022!


Direkt när du kliver in möts du av den lyxiga hemtrevliga känslan. Golven är ljusa och av mattlackad ask. Väggarna och köket har varmgrå kulörer, som bryts av med vita detaljer och vita tak. Köket från Puustelli är miljösmart och helintegrerat med induktionshäll, ugn och micro, diskmaskin samt kyl och frys. Badrummet verkligen andas lyx, är helkaklat med grå granitkeramik på både väggar och golv, en rund bakbelyst spegel, svarta stilrena beslag, handdukstork samt kombimaskin.

Som medlem i BRF Haga Norra 6A får du tillgång till en stor takterrass, gym, hobbyrum, co-working space och en relaxavdelning i huset. Parkering finns att hyra i ett parkeringshus som ligger ca 5 minuter bort för ca 800kr/månad (obs, i mån av plats).

Här bor du nära Vasastan samt Hagaparkens vatten och natur som närmsta granne och du har 4 minuter till Odenplan och 7 minuter till city med pendeltåg. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra. Den nya omsorgsfullt utformade huvudgatan kommer att ge plats åt en matgränd, aktivitetsytor för boule och uteserveringar med dynamik och värme året om.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Gabriel Youhanoun

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Gabriel Youhanoun

Gabriel har lång erfarenhet inom försäljning, vilket gjorde steget till fastighetsmäklare väldigt naturligt. Han är en lyhörd rådgivare som alltid ser möjligheter, där andra kanske upplever problem. Med stor förståelse för olika livssituationer, bemästrar han konsten att hitta en balans mellan köpare och säljare. En relation mellan människor, i ett av livets största beslut. Under sin första månad som mäklare, förmedlade han fler bostäder än många andra i landet under samma tid. Det säger en del om Gabriels spetskompetens och hårda arbete som en i teamet på Bronze.

073-400 21 27

gabriel.youhanoun@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134