Maximize-icon

Manhemsgatan 15

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seExtra kontaktperson: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se67.5 Kvm |3 Rok |1tr |4 161 kr/mån

Mitt i attraktiva Aspudden finner ni denna välplanerade trea med en social och rymlig planlösning. Vidare erbjuds ett stilrent renoverat kök i ljusa toner med plats för bord och stolar. Vardagsrummet är rymligt med sociala ytor med plats för matbord, soffa och tv-möbler. Master bedroom är yteffektivt med plats för dubbelsäng och inbyggd garderobsvägg. Sovrum 2 är även det rymligt, i dagsläget möblerat med säng, skrivbord, piano samt garderob. Badrummet är ljust kaklat med fräscha ytor. Till bostaden hör två förråd – ett större vindsförråd och ett källarförråd.

Här bor du i en gammal HSB-förening som utfört många större renoveringar. Som medlem får du tillgång till ett flertal gemensamma utrymmen såsom motionslokal och gästlägenhet samt dubbla förråd som tillhör bostaden. I samma hus som bostaden ligger även den populära vinbaren och restaurangen Libertin där du kan njuta av restaurangens och uteserveringens stämning, mat och dryck.

Populära och natursköna Aspudden har på senare år vuxit upp som en av Stockholms mest eftertraktade närförorter tack vare dess grönskande parker, mysiga caféer, kvartersbutiker och vackra byggnader. Området bjuder på en härlig småstadskänsla samtidigt som det är väldigt nära till Stockholms citypuls. Aspuddens stadskärna sträcker sig längs paradgatan på Hägerstensvägen och dess vackra sekelskiftesfasader. I Aspudden centrum finner ni en mängd olika butiker, apotek, mataffär, bokhandel och mysiga caféer som exempelvis det välbesökta stenugnsbageriet Bonne Femme. Restaurangutbudet är brett och bjuder på bl.a. indiska, japanska, thailändska, italienska och vietnamesiska smaker.

Du hittar Midsommarkransen på promenadavstånd, här ligger även röda linjens t-bana som tar dig till city på 14 minuter och till slussen på ca 10 minuter. Endast en station bort når ni Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger och matbutiker. Väl där finns det kompletterande bussar, t-bana, fyra mataffärer, systembolag, 90 butiker samt en mängd övrig service.

I området finns det gott om mysiga promenad-, joggingstråk och grönområden som exempelvis den nyrenoverade Aspuddsparken. Här finns även Aspuddens bangolf och 4H-gård med mini-skans för de djurintresserade samt Aspuddens idrottsplats. På bara några minuter når ni bland annat fridfulla Vinterviken och dess populära trädgårdskafé, kolonilotter, båtklubbar, kajakuthyrning och Restaurang Winterviken som är inhyst i Alfred Nobels gamla dynamitfabrik. Här kan ni njuta av en promenad längs vattnet intill marinan och ta ett dopp från både strand, bryggor och klippor.

Övrigt:
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: ca 290 752 kr uträknat enligt Årsredovisning 2021.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134