Maximize-icon

Vasastan / Hagastaden

Hälsingegatan 51

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seExtra kontaktperson: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seVasastan / Hagastaden

7 400 000 SEK |79 Kvm |2.5 Rok |1tr, hiss |3 950 kr/mån

*** JURIDISK PERSON GODKÄNNES ***

Nu finns möjligheten att förvärva denna unika lägenhet med New York känsla i Brf Nova Park som präglas av hög kvalitativa materialval och optimal planritning.

Äntligen en lägenhet utöver det vanliga till salu! Här är varje 79 kvadratmeter nyttjad i perfektion. Den välplanerade lägenheten har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum samt en avskild sovrumsdel. Färgsättningen är ljus och sober. Köket som kommer från HTH är stilrent och välutrustat kombinerat med elegant stenskiva. Samtliga vitvaror är av märket Siemens. Badrum inrett i ljusgrå terrazzo. Rymligt master bedroom med plats för både säng, stor walk-in-closet och arbetshörna. Med utgång från vardagsrummet når vi terassen som är en härlig oas, den är avskild från övriga lägenheter och rymmer många vänner. Lägenheten är toppmodern och utrustad med bl.a. elektroniskt låssystem vilket gör att du helt slipper nycklar. Varje lägenhet har också en egen energimätare vilket gör det möjligt att följa din användning via en app, perfekt för dig som vill tänka miljövänligt. I lägenheten slipper du dessutom element då värmen är luftburen genom metoden Thermodeck. Lägenheten har bra förvaringsutrymme (utöver separat förråd) med både skjutdörrsgarderober och klädkammare.


Som en del av Brf Nova Park är du medlem i en äkta bostadsrättsförening som upplåter 127 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen äger marken och har inga planerade avgiftshöjningar. Delat ägande godkänns med krav på minsta ägarandel om 10%. Juridisk person kan godkänns som medlem.

Området erbjuder en härlig puls och ett brett utbud av trevliga restauranger och butiker. Ett stenkast från Hagastaden finns ett generöst utbud av butiker och restauranger och kommunikationer. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Restaurangutbudet är stort och några av favoriterna är Birkastans pizzeria dit människor vallfärdar för den helt otroliga pizzan, eller stanna till vid Mellqvist eller Bröd & salt för en kaffe och en riktigt god macka eller ät Stockholms bästa sushi på Raw på Rörstrandsgatan. Gillar du istället natur når du med en kort promenad fantastiska Hagaparken och Vasaparken.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134