Maximize-icon

Vasastan / Hagastaden

Nina einhorns gata 3A

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seExtra kontaktperson: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seVasastan / Hagastaden

101 Kvm |5 Rok |6tr, hiss |4 888 kr/mån

En härlig och påkostad familjevåning om 101 kvm i 5 rok med ett fantastiskt ljusinsläpp med optimal planlösning.
Den härligt stora terrassen i söderläge blir ett självklart ställe att vilja vara på både dag och kväll för mysig samvaro och middagar. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social känsla och karaktär, två moderna badrum, terrassen samt en balkong och fyra stora rogivande sovrum med förvaring. Lägenheten har ett stilfullt Marbodal-kök i vit kulör med tillhörande vinkyl som tillsammans ger en modern känsla. Lägenhetens planlösning ger ett sömlöst flyt mellan de sociala ytorna där kök och vardagsrum är bostadens sociala mittpunkt, medan sovrummen ligger avskilda och ostörda. Här får ni funktion, lugn och rymd i en perfekt symbios som balanseras med närhet till stadens puls samt fart. Solid förening med mycket god ekonomi(sänkte avgifterna med 10% under 2021)

På hustaket 2 våningar upp i samma hus finns en gemensam och takterrass med planteringar samt plats för umgänge och grillning. Där finns även en bokningsbar gemensamhetslokal med kök och wc. Stort förråd finns i källaren och föreningen har också tvättstuga, källsortering, innergård, cykelförråd samt barnvagnsrum. Affärslokalerna inrymmer idag förskolan Luna, kontor, gym och restaurang. I husets garage (plan -1 och -2) finns möjlighet att hyra parkeringsplatser för bil och motorcykel.

Bostaden ligger i den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman.

Här har ni lyxen att få gångavstånd till våra vackra grönområden Vasaparken, Vanadislunden och välkända Nationalstadsparken Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Perfekt för picnic och aktiviteter på lediga dagar för både stora som små.
Runt husknuten har ni diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för er som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan även välja att ta bussen som går några meter ifrån fastigheten, den tar er till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter. Härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! Den nya gula tunnelbanelinjen byggs och är planerad att öppna 2025 med en station på Torsplan, linjens sträckning kommer att vara Odenplan, Torsplan, Södra Hagalund till Arenastaden
Tar ni bilen är ni ute på E4/E18 på under minuten.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134