Maximize-icon

Fyrspannsgatan 172

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seExtra kontaktperson: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se51.5 Kvm |3 Rok |9tr, hiss

Om du länge har drömt om en lägenhet – som har utsikt utöver det vanliga – så kan bostadsdrömmen snart bli sann.

Fantasin kan bli verklighet nio trappor upp i en 52 kvm stor trea på Fyrspannsgatan 172 med Mälaren som granne helt fritt från insyn. Vi förstår att det är mycket att ta in, men bostaden måste upplevas på plats.

Tillgång och närhet till allt ni kan önska er rakt utanför dörren! Bostaden har en stor balkong med oslagbar utsikt och ljusflöde över Mälaren. Storleken, det höga våningsplanet, balkongen, sjöutsikten och utformningen med en utsikt utöver det vanliga gör denna lägenhet helt oslagbar. Här finner vi två sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Påkostat badrum med tillhörande tvättpelare. Stor sällskapsyta och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök gör denna perfekt för alla typer av sällskap.

Stora sovrummet ger en otrolig wow-känsla av den grönskande och glittrande sjöutsikten som man får när man ligger i sängen och tittar genom fönstret! De stora panoramafönstren i två väderstreck bjuder på en känsla av frihet. Känslan av att vakna upp i detta sovrum är magisk! Sovrummet rymmer en stor dubbelsäng med två sängbord och tillhörande garderober förutom att det finns plats för vidare möblering om så önskas.

Ta ett kliv ut och njut av frukosten på den underbara balkongen med fri sjöutsikt. Den härliga balkongen i soligt söderläge ger en frihetskänsla med en bedårande utsikt över den glittrande Mälaren. Detta är ett boende för dig som värdesätter livskvalité, stil och komfort. Lägenheten har även ett tillhörande källarförråd i fastigheten.

Mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Komfortabelt känns det att ha Hemköp i fastigheten vilket ger en stor ekonomisk fördel för att få intäkter till föreningen. Hemköp är en fantastisk bekvämlighet vid oväntade besök. Öppettiderna på Hemköp är mycket generösa kl. 7.00-23.00 vilket gör att matinköpen blir enkla. Ett stenkast bort nner ni tunnelbana och buss med vilka Du når butiker och restauranger i Vällingby City på 5 min och Stockholms Central på en dryg halvtimme. Inom 5 minuters gångavstånd nns badstränder, småbåtshamnar samt vacker strandpromenad. Den här vill ni inte missa. Välkomna till en lägenhet som måste upplevas på plats. Sällan eller nästan aldrig är en av de större lägenheterna till salu på denna populära adress. Så har ni letat länge har ni gjort helt rätt och har ni precis börjat leta har ni världens tur.

Hjärtligt välkomna på visning till en av Hässelby Strands finaste lägenheter.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134