Maximize-icon

Vasastan / Hagastaden

Valfrid palmgrens gata 1

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seVasastan / Hagastaden

105 Kvm |4 Rok |6tr, hiss

Townhouse med solig balkong samt garage i huset. New York känsla i populära Hagastaden. Här bor man i ett Townhouse med egen ingång på sjätte våningen. Entréplan med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare. Här finner vi även utgången till den stora balkongen. Övre planet med tre sovrum, balkong samt stort badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

I byggnaden finns ett eget garage där man kan ansökan om att hyra plats, nås via stor hiss, bekvämt när man har barnvagn eller tungt att bära. Läget är utmärkt med direkt närhet till Hagaparken med trevliga promenad/joggingstråk. Bästa tänkbara service genom livsmedelsbutiker, apotek, gym och en stor välsorterad Hemköp samt Coop butik precis runt knuten som underlättar vardagen och är en stor kvalité för boende i området. Här ligger också populära Blique by Nobis Hotel med deras omtalade takterrass där man året runt kan avnjuta magisk utsikt över staden.

Bostaden välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänt för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholm City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går några meter ifrån fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, härifrån går även flygbussarna till och från Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2025, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134