Maximize-icon

Gamla södertäljevägen 6

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se2 995 000 SEK |64 Kvm |2 Rok |2tr, hiss |3 529 kr/mån

Välkommen till denna ljusa och väldisponerade hörntvåa med en trevlig utsikt! Högt upp i huset på Gamla Södertäljevägen 6 finner du denna trevliga bostad med balkong i ett fritt läge. Lägenheten är i genomgående bra skick. Den välkomnande hallen med gott om förvaringsmöjligheter leder till ett stort och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier. Därifrån nås ett välplanerat och insynsskyddat sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar fantastiska sociala ytor. I vardagsrummet får det plats med både soffgrupp, tv-bänk, matgrupp och annat möblemang. Från köket/vardagsrummet når du den stora balkongen. I köket finns det gott om plats för förvaring och stora arbetsytor. Finns en rymlig klädkammare med fönster som även kan fungera som kontor eller som enkelt kan göras om till ett barnrum.

Här bor du med promenadavstånd till det mesta såsom Fruängens Centrum med butiker, caféer, restauranger och mycket goda kommunikationer via flertalet busslinjer samt T-banans röda linje. Du har även promenadavstånd till trevliga naturstråk såsom Långsjön och Långbro park där du även hittar pärlan Långbro Värdshus.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134