Maximize-icon

Kungsholmen

Lindhagensgatan 63

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seKungsholmen

46.5 Kvm |2 Rok |1.5tr |2 779 kr/mån

Nu är lägenheten ni så länge väntat på till salu! Med ett utmärkt läge finner ni denna välplanerade och påkostade 2:a. Denna lägenhet har allt ni drömt om; hallen välkomnar er in till detta påkostade boende, insvept i ljusa väggar och wood-on-wall på väggen följt av enstavsparkett på golvet. Vidare finner ni ett badrum med tillhörande tvättmaskin och golvvärme. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum erbjuder en social yta där middagsgästerna kan sitta i vardagsrummet medan ni briljerar med era matlagningskunskaper i köket. Härifrån når ni även utgång till balkongen med härlig morgon och förmiddagssol. Lägenheten erbjuder även ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten är totalrenoverad år XXXX och då har man verkligen tänkt på allt. Planlösningen är noga planerad för att vara så komfortabel och social som möjligt, materialvalen är påkostade och detaljerna sitter där de ska. Tack vare den generösa takhöjden och stora fönsterpartier upplevs denna lägenhet som otroligt ljus med en enorm rymd. För ytterligare förvaring har ni även ett rymligt förråd.

På Lindhagensgatan 63 bor du i ett område där du har närhet till allt du kan tänkas behöva alldeles i närområdet. Läget mellan Fridhemsplans puls och Kristinebergs badklippor är oslagbar.
Med en kort promenad når du till vackra Norr Mälarstrand med härliga promenadstråk, grönskande Rålambshovsparken och även Hornsbergs strand med härliga badmöjligheter. Runt hörnet ligger också Lindhagensgallerian med ett stort Ica Maxi, apotek, Systembolaget, caféer och restauranger. Bussar går utanför porten men även gröna linjen tunnelbana (Thorildsplan) ligger intill huset. Med dessa eller med en kort promenad kommer man till Fridhemsplan som också har matbutiker, gym, caféer, butiker samt Västermalmsgallerian.

Här bor man i HSB Brf Kalkonen som är en av Stockholms största och äldsta föreningar med vackra K-märkta fastigheter uppförda mellan 1926 -1938, ritade av arkitekt Sven Wallander. Föreningen är lågt belånad och äger marken samt har redan utfört alla stora renoveringar. Föreningen är äkta och består av 550 stycken lägenheter, varav samtliga upplåts som bostadsrätt. Månadsavgifterna är låga och dolda tillgångar finns i form av 41 stycken hyreslokaler. Föreningen har gemensamhetslokaler såsom festlokal och övernattningsrum och de stora och lummiga innergårdarna mellan husen med sittgrupper och grillplatser.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134