Maximize-icon

Kungsholmen

Kellgrensgatan 10

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seKungsholmen

78.5 Kvm |3 Rok |4 525 kr/mån

**Våning 11** Nu saluförs äntligen denna exklusiva och eleganta lägenhet om 3 rum och kök i populära Kungsholmen på ett av de mest attraktivaste våningsplanen med utsikt över Stockholm.
Vidare erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig social karaktär, ett modernt badrum, två stora rogivande sovrum med tillhörande klädkammare samt en mysig balkong som sträcker sig längst hela lägenhetens ena sida. Här bor du med närhet till såväl Hornsbergs Strand, med sin fina strandpromenad och restauranger, som Lindhagensgallerian med ICA Maxi, systembolag, apotek och diverse butiker.

Brf Gladan innefattar två huskroppar med adresserna Warfvinges väg 18 och Kellgrensgatan 10, uppförda med arkitektur och design av högsta klass. Husets entré är stilig och försedd med två rymliga hissar. Husets alla våningsplan är inredda med heltäckningsmattor och stengolv som ger en exklusiv hotellkänsla. Huset är certifierat silverhus vilket innebär att fastigheten uppfyller viktiga och höga krav vad gäller energianvändning, inomhusmiljö och material. Fastigheterna är också välisolerade passivhus och innebär att lägenheterna är oerhört tysta.
Föreningen har mycket bra bekvämligheter för dess medlemmar. Cykel- och barnvagnsutrymmen, soprum med källsortering, trevlig innergård samt garage som rymmer totalt 167 platser(lediga platser), hyran är för närvarande 1 550 kr/mån och 500 kr/mån för MC-plats. Det är dags att längta hem!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134