Maximize-icon

Järvastaden

Honnörsgatan 17

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seExtra kontaktperson: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seJärvastaden

99 Kvm |4 Rok |4 593 kr/mån

I populära och eftertraktade Järvastaden finns nu en möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende, en toppfin 4:a på hela 99kvm högt upp i huset med två härliga balkonger. Här erbjuds alla tänkbara bekvämligheter som stora fönsterpartier, genomgående och delvis öppen planlösning, två badrum samt goda förvaringsmöjligheter.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna och moderna planlösningen mellan kök och vardagsrum vilket ger ovanligt stora sällskapsytor. De stora fönsterpartierna ger ett generöst ljusinsläpp som tillsammans med ett genomgående toppskick skapar en härlig atmosfär och boende.

Vidare finner du tre rymliga och rogivande sovrum med tidlösa färger och material, ett toppfräscht kök utrustad med nya fronter och vitvaror samt med perfekt utrymme för matplats i anslutning till vardagsrum, två helkaklade badrum med infällda spotlights med dimmer funktion och komfortvärme. Ett badrum är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare och det andra med dusch. Två rymliga och inglasade balkonger, ett med eftertraktat söderläge och den andra med härlig kvällssol under sommarmånaderna. Goda förvaringsmöjligheter genom flera skjutdörrsgarderober samt en klädkammare som även kan användas som arbetsrum eller förråd. Gipsväggarna i sovrummen är förstärkta och tilläggsisolerade. Alla fönster har extra ljustäta persienner.

Järvastaden har under det senaste åren vuxit fram som ett eftertraktat och lugnt område med närhet till såväl grönområden, city, natur, restauranger, parker, mataffärer, skolor, förskolor, samt utmärkta kommunikationer vilket gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité. Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

Varmt välkommen på visning.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134