Maximize-icon

Haga Norra

Almagatan 10

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seHaga Norra

3 100 000 SEK |47 Kvm |2 Rok |4tr, hiss |3 742 kr/mån

Lägenheternas material och kulörer är valda utifrån det skandinaviska ljuset, med varma och ljusa toner. Väggarna och köken har varmgrå kulörer, som bryts av med vita detaljer och vita tak. Golven är även de ljusa och av mattlackad ask. Köket från Puustelli har integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens samt inbyggd mikro. Badrummet är inrett med grå granitkeramik på golv och väggar med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lyxig och rymlig skjutdörrsgarderob finns både i hallen samt i walk in closet/förrådet.
Lägenheten är belägen på våning 4 av 6 med fransk balkong mot innergård.

Boenden har tillgång till en relaxavdelning med bastu/spa, komplett tvättstuga, fullt utrustat gym, takterrass samt co-working space och hobbyrum.
Snabbt tillträde är möjligt!

I Haga Norra bor du nära Vasastan med Hagaparkens vatten och natur som närmsta granne. Du har 4 minuter till Odenplan och 7 minuter till city med pendeltåg. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra. När området står färdig rymmer den 2 000 boende och 5 000 arbetande. Den nya omsorgsfullt utformade huvudgatan kommer att ge plats åt en matgränd, aktivitetsytor för boule och uteserveringar med dynamik och värme året om.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134