Maximize-icon

Järvastaden

Brotorpsvägen 4

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seJärvastaden

77 Kvm |3 Rok |1tr, hiss |3 958 kr/mån

Varmt välkomna till denna oslagbara 3:a som sällan är till salu med radhuskänsla i populära Järvastaden. Fantastiskt gavelläge med flertalet generösa fönsterpartier och solig uteplats om ca 25 kvm! Bostaden är fördelat på 77 kvadratmeter och har ett fantastiskt ljusinsläpp, härliga sociala ytor, stort badrum, gäst-wc och två sovrum.

Det ljusa vardagsrummet är luftigt med flertalet fönster och utgång till den väl tilltagna och soliga uteplatsen där kvällarna kan spenderas vid grillen, i en större soffgrupp eller vid matplatsen. Stilrent renoverat och fullt utrustat kök med köksö, ljusa luckor samt bänkskivor av Terazzo. Köket har rostfria vitvaror från Siemens så som hel kyl och frys, inbyggd varmluftsugn, induktionshäll och mikrovågsugn. I övrigt finns en integrerad diskmaskin samt en vinkyl. Intill köket finns plats för ett större matbord för stora bjudningar.

Rymligt badrum inrett med dubbla duschar med regndusch, wc, spegelskåp med belysning, dubbla handfat med kommod och handdukstork. För största möjliga trevnad har man stilrent byggt in tvättpelaren. Ljusgrått klinkergolv med matchade kakelplattor och självklart golvvärme och spotlights med dimmer i tak.

Stort och luftigt sovrum med platsbyggd förvaring runt sängen. Intill sovrummet finns en generös walk-in closet som även kan användas som ett sovrum, barnrum eller arbetsrum. Det finns också utrymme för att sätta in fler garderober i båda sovrummen samt vid entrén.

Järvastaden har under de senaste tio åren vuxit till ett riktigt populärt område. Det finns många fördelar med att bo i en ny stadsdel som hunnit etablera sig väl. I samma takt som nya hem byggts upp har skolor, förskolor och service vuxit fram. Idag finner du det mesta du behöver i vardagen nära till hands när du flyttar in här. En kort promenad från kvarteret hittar du populära Mulle Meckparken, i Igelbäckens naturreservat väntar sköna löpturer och direkt utanför Linnean finns en kvarterspark för sköna dagar med avkoppling och lek.

Är du intresserad av ett nytt hem i en trevlig småstad tio minuter från city? Då borde du flytta till Linnean i Järvastaden. Här lever du och din familj ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med vardagsservice, kommunikationer, förskolor, skolor, härliga parker och gröna löpstråk ett stenkast från din port. Här är gatorna lugna och barnvänliga och gårdarna fulla av liv.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134