Maximize-icon

Ursvik

Forskargränd 14A

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seExtra kontaktperson: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seUrsvik

114 Kvm |5 Rok |4 418 kr/mån

Välkommen till detta ytterst välplanerade samt exklusiva parhus på Forskargränd 14A! Här bor du på höjden med en fantastisk utsikt över området och ett svårslaget solläge. Huset består av tre våningsplan med de sociala ytorna som vardagsrum, badrum, kök och utgång till altan och tomt på entréplan. På det mellersta planet nås tre rogivande sovrum med plats för säng och garderober. Här finns en separat klädkammare som erbjuder ytterligare förvaringsutrymmen. De båda badrummen är toppmoderna och rymliga med vackert klinkergolv och golvvärme. Det ena badrummet på entréplan erbjuder både tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaringsytor i tillhörande skåp. Köket är precis som resten av huset exklusivt och toppmodernt med gott om maskinell utrustning, stor matplats får plats vid fönstret. Huset har vackra ljusa golv och genomgående vattenburen golvvärme. Extra förvaringsutrymme finns i ett rymligt förråd på tomten. Sist men inte minst erbjuder det översta planet ett allrum samt ett ytterligare rum som idag disponeras som ett kontor men som med fördel kan användas som gästrum/arbetsrum eller ytterligare ett vardagsrum om man så önskar och en magisk takterrass i bästa solläge som bjuder in till stora sällskap och ljuvliga mingelkvällar!

Husen i projektet "Panorama" bjuder på genomtänkt design med noggrant utvalda materialval och är byggda av Serafim fastigheter. En funktionalistisk design med stilsäkert formspråk skapar basen för ett hem med hög livskvalitet. Ursvik är precis den idylliska småstad som de flesta barnfamiljer längtar efter. Här råder det Bullerbyn känsla på de lummiga smågatorna mellan husen. Ett otroligt charmigt och lugnt område där man ser barn leka på gatorna bland husen. Här finns verkligen allt för familjen; närheten till förskolor och skolor, underbara grönområden, motionsslingor och naturreservat. Samtidigt bor man endast ca 10 minuters bilfärd från Stockholms city.

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. I närheten av bostaden finns restaurangen Brödernas, Ursviks kök och bar, mini-livs och ett SATS, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop Sundby Park. På Oxenstiernas Allé, cirka 200 meter från huset stannar buss 504 som tar er till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar er även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill man hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Buss 540 går på E18 och nås från Enköpingsvägen vid hållplats Ursvik, bussen går sträckningen Tensta C -Rinkeby - Hallonbergen - Ulriksdals station - Bergshamra - Universitetet. Möjlighet finns att byta till/från buss 157 vid busshållplats Sundbypark södra som ligger på Ursviksvägen där både buss 540 och 504 stannar. Buss 157 går mellan Danderyds sjukhus - Rissne - Spånga station och Lunda industri. Tvärbanan till bland annat Bromma Flygplats står klar i området 2021.

Ursviks motionsområde är ett välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134