Maximize-icon

Järvastaden

Alekärrsvägen 16

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seJärvastaden

115 Kvm |4 Rok |4 353 kr/mån

Tillträde: 2022-06-16

Varje radhus präglas av närheten till naturen och de sluttande naturtomterna vid uteplatsen. Bostäderna om 115 kvm med ett socialt plan med kök, matplats och vardagsrum, samt ett privat plan med tre sovrum som ger ett hem för den moderna barnfamiljens liv. Husen karaktäriseras av noggrant utvalda material, produkter och interiöra detaljer. (Utrustning SAM)

Där detta hus är byggt kommer att vara sista raden och inget kommer att byggas bakom huset.
Egen parkeringsplats finns precis utanför ytterdörren.

Husen erbjuder en generös planlösning med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i. Köket är klassiskt och av hög kvalitet från Marbodal. Det vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till terrassen i den gröna trädgården utanför med plats för en härlig soffhörna, matplats och grill.

Badrummen ger varm ombonad känsla med sober färgsättning och stilfulla material. Badrummet på entréplan har plats för förvaring. På den övre våningen är badrummet placerat med smidig access från alla rum, här finns både badkar och tvättmaskin och torktumlare. Badrummet på entréplanet är utrustat med dusch, wc och en klassisk kommod.

På den övre våningen samlas husets tre sovrum kring våningens nav och tillåts vara den privata våningen. Sovrummet är stillsamma, ljusa och är väl anpassade för storleken på huset. Alla sovrum har goda förvaringsmöjligheter. Rummet är utformade med en flexibilitet som går att nyttja på det sätt du behöver det som bäst – sovrum, gästrum eller kontor. Husen levereras med tre sovrum och en möblerbar hall. Från masterbedroom har du även lyxen av en egen balkong.

Här bor ni i en attraktiv stadsdel med närhet till allt. Nära Stockholms innerstad, nära Arenastaden, nära Ursviks motionsspår och Hagaparken med dess grönområden och badmöjligheter och nära kommunikationer genom pendeltåg, buss, bil eller cykel.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134