Maximize-icon

Järvastaden

Stövarvägen 26

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seExtra kontaktperson: Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.seJärvastaden

190 Kvm |7 Rok

Välkommen till en av Järvastadens största bostäder med gavelläge, altan och trädgård i soligt söderläge och unik vindsvåning.

Ateljévåning med högt i tak, härligt ljusinsläpp och tomt mot söder väntar i detta väldisponerade och rymliga parhus om 190 kvm i populära Järvastaden!

Välkommen till ett makalöst fint parhus som ger lite känsla av ett brittiskt townhouse. Här får familjen 190 välplanerade kvm att röra sig på och bekväm närhet till såväl stora natur- och motionsområden som service och kommunikationer i populära Järvastaden. Vindsateljén är förstås en av husets främsta attraktioner - öppen, härligt luftig och med generös takhöjd i rummets centrala del. Ett riktigt lyxigt rum med många möjliga användningsområden, allt från ett extra och unikt vardagsrum med hemmabio eller bibliotek till hobbyateljé, stort master bedroom etcetera. Här finns även ytterligare ett badrum som gör vardagen lite enklare.

Entréevången har man lagt stor vikt på att skapa ett hem med generösa sällskapsytor genom en öppen planlösning där kök och vardagsrum skapar en fin helhet med bardisk som den sociala länken mellan rummen. Här finns även tvättstuga, badrum och skafferi/förråd.
På det mer privata mellanplanet finns idag tre generösa sovrum med bra klädförvaring, stort badrum med plats för både dusch och badkar, ett allrum med utgång till balkong i bästa solläge, samt en generös klädkammare.
Den härliga vindsvåningen är kronan på verket som verkligen ger huset dess karaktär. Ett sagolikt sällskapsrum med högt i tak upp till nock och mycket ljusinsläpp från tre håll samt från de härliga takfönstrena. Vindsvåningen har idag en delvis öppen planlösning omfattande ett master bedroom, ett stort allrum, badrum samt förråd, men med möjlighet att dela in i olika funktioner så som tv-rum, kontor/bibliotek, pysselhörna, atelje etc.
Tomten på ca 284 kvm passar utmärkt för en familj som önskar en lättskött trädgård med fokus på skönt uteliv under sommarhalvåret. På de plana gräsytorna har du sol från morgon till kväll! Även på entrésidan finns en stenlagd yta och plats för exempelvis soliga eftermiddagar. Här finns även ett rymligt förråd som rymmer diverse utomhusmöbler och annan utrustning. Det finns även utmärkta ytor för parkering av cyklar samt två bilar.
Utöver husets många kvaliteter får du här ett ypperligt läge i Järvastaden - en expansiv stadsdel som ger tillgång till så gott som allt man kan vilja ha i sitt närområde. Stora naturområden i Igelbäckens naturreservat och Ursvik med motionsspår för promenader, löpning och skidåkning, lekplatser, förskolor och skolor på gångavstånd i området samt bra service i form av en välsorterad Ica-butik, restauranger, gym med mera.

Området är också väldigt trivsamt, med karaktär av trädgårdsstad där bebyggelsen planerats väl. Fina utflyktsmål finns på nära håll, exempelvis Överjärva gård, en 4H-gård med djur, café och hantverk, och Ulriksdals slott och trädgårdscafé. Badplatser finns vid Brunnsviken dit man kan cykla på fina cykelvägar. När det är dags för lite mer extravaganta shoppingturer är det bara att välja och variera mellan Solna Centrum, Kista Galleria och nyöppnade Mall of Scandinavia vid Friends Arena. Du har även nära till Sundbybergs centrum med charmig atmosfär och många populära restauranger och butiker. Områdets karaktär av ett eget samhälle innebär inte att det är isolerat - tvärtom ligger det nära både stora trafikleder och bra kollektivtrafikförbindelser. Genom Järvastaden går det bussar till Hallonbergen där du kan åka vidare med t-bana (blå linje) - eller så promenerar du dit på en dryg kvart. Andra busslinjer är 505 som går mellan Solna C och Danderyds sjukhus och buss 540 som går mellan Tensta och Universitetet. Du kan även gå till Ulriksdals pendeltågsstation varifrån du snabbt når Stockholms city. Med bil är du snabbt ute på E18 och E4 - praktiskt när du ska in till city eller resa vidare från Arlanda eller Bromma.

Missa inte chansen till en trevåningsdröm om ca 190 kvm med 4 sovrum, och med möjlighet till fler, fin interiör och solig trädgård - härlig livskvalitet i mysiga Järvastaden!

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Marianna Maatouk

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Marianna Maatouk

Marianna ligger alltid steget före och ser till att Bronze fastighetsförmedling kan hålla sin utmärkande kvalité, tillgänglighet och servicegrad. Hennes stora engagemang, sociala kompetens och vilja att hela tiden utvecklas utmärker hennes hårda arbete. Med lång erfarenhet i branschen hjälper hon dig tryggt genom din livs största affär så du får det bästa resultatet. Hon älskar att utmana sig själv och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar. Hon värdesätter ett bra och tryggt samarbete och lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet där samtliga skall känna sig trygga genom hela processen.

073-400 16 03

marianna.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134