Maximize-icon

Vasastan

Norrtullsgatan 55

Ansvarig mäklare: Tilda Romdahl

076-817 66 84

Tilda.romdahl@bronzefast.seExtra kontaktperson: Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.seVasastan

115 Kvm |4 Rok |1tr, hiss |5 200 kr/mån

Smakfullt totalrenoverad klassisk sekelskiftesvåning med bästa läge vid Tre liljor i en vacker fastighet och en välskött bostadsrättsförening som äger marken. Våningen bevarar mängder av vackra detaljer samtidigt som ägaren har lyckats skapa en modern och familjeanpassad planlösning. Våningen har en mycket tilltalande planlösning med stora och öppna sällskapsytor samt tre sovrum mot tyst gård. Balkong med utgång från master bedroom mot gård. Ett mycket påkostat och exklusivt kök från Ballingslöv och högkvalitativa köksmaskiner. Köket öppnar upp mot våningens sällskapsrum där det finns gott om plats både för matsal och vardagsrum med öppen spis. Hela våningen är genomgående grundligt totalrenoverad under 2022 med materialval av högsta kvalitet och all teknik dold och integrerad. Bostaden disponerar två badrum. Mycket gott om förvaring. Genomgående ny el.

Här bor du med ett perfekt läge med närhet till Odenplan med tillgång till kommunikation som bussar, tunnelbana och pendeltåg. Du tar dig till exempel direkt till Arlanda på 30 minuter med pendeltåget. Här har du även nära till Vasaparken med sina mysiga caféer, minigolfbana, fotbollsplan som blir isbana på vintern, lekpark samt konstmuseum och gallerier. Med det här oslagbara läget nns allt du kan tänka dig runt hörnet. På 15 minuter kan du välja att gå till de vackra promenadstråken längs med Karlbergskanalen, till Hagaparken med all sin prakt eller raka vägen till Stockholms city. Sköna vardagskvällar spenderar du på någon av kvarterets många restauranger eller på någon av de kända restaurangerna invid pulsen på Odengatan. En kort promenad från bostaden nås även Birkastan med Rörstrandsgatans myllrande folkliv och ett stort utbud av välkända caféer och butiker. Läge att längta hem.

Se alla bilder


Välkommen på visning

För närvarande inga visningar

Loading

Loading

TACK!

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar så snart vi kan.

ETT FEL UPPSTOD

Var god försök igen senare.

Ansvarig mäklare

Tilda Romdahl

076-817 66 84

Tilda.romdahl@bronzefast.se

Extra kontaktperson

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Tilda Romdahl

076-817 66 84

Tilda.romdahl@bronzefast.se

CEO / Reg. Fastighetsmäklare

Joe Maatouk

070-810 48 22

joe.maatouk@bronzefast.se


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bronzefast.se/public_html/wp-content/themes/bronze/partials/single-object-sections/viewing-section.php on line 134