floorAndElevator
Sundbyberg

Stövarvägen 24

Boarea191 kvm
UtgångsprisPå förfrågan
Rum6 rok
BYGGÅR2008

Välkommen till en av Järvastadens största bostäder med gavelläge, altan och trädgård i soligt söderläge och unik vindsvåning.

Ateljévåning med spa och högt i tak, härligt ljusinsläpp och tomt mot söder väntar i detta väldisponerade och rymliga parhus om 190 kvm i populära Järvastaden!

Välkommen till ett makalöst fint parhus som ger lite känsla av ett brittiskt townhouse. Här får familjen 190 välplanerade kvm att röra sig på och bekväm närhet till såväl stora natur- och motionsområden som service och kommunikationer i populära Järvastaden. Vindsateljén är förstås en av husets främsta attraktioner - öppen, härligt luftig och med generös takhöjd i rummets centrala del. Ett riktigt lyxigt spa klätt i marmor utrustat med dubbel dusch, bastu och stort handfat. På detta planet får man låta fantasin flöda och bestämma om man vill nyttja det som ett vardagsrum med hemmabio eller bibliotek till hobbyateljé, stort master bedroom etcetera.

Entréevången har man lagt stor vikt på att skapa ett hem med generösa sällskapsytor genom en öppen planlösning där kök och vardagsrum skapar en fin helhet med bardisk som den sociala länken mellan rummen. Här finns även tvättstuga, badrum och skafferi/förråd.
På det mer privata mellanplanet finns idag fyra generösa sovrum med bra klädförvaring, stort badrum med plats för både dusch och badkar, ett allrum med utgång till balkong i bästa solläge, samt en generös klädkammare.
Den härliga vindsvåningen är kronan på verket som verkligen ger huset dess karaktär. Ett sagolikt sällskapsrum med högt i tak upp till nock och mycket ljusinsläpp från tre håll samt från de härliga takfönstrena. Vindsvåningen har idag en delvis öppen planlösning omfattande ett spa, ett stort allrum, badrum samt förråd, men med möjlighet att dela in i olika funktioner så som tv-rum, kontor/bibliotek, pysselhörna, atelje etc.
Tomten på ca 297 kvm passar utmärkt för en familj som önskar en lättskött trädgård med fokus på skönt uteliv under sommarhalvåret. På de plana gräsytorna har du sol från morgon till kväll! Även på entrésidan finns en stenlagd yta och plats för exempelvis soliga eftermiddagar. Här finns även ett rymligt förråd som rymmer diverse utomhusmöbler och annan utrustning. Det finns även utmärkta ytor för parkering av cyklar samt två bilar.
Utöver husets många kvaliteter får du här ett ypperligt läge i Järvastaden - en expansiv stadsdel som ger tillgång till så gott som allt man kan vilja ha i sitt närområde. Stora naturområden i Igelbäckens naturreservat och Ursvik med motionsspår för promenader, löpning och skidåkning, lekplatser, förskolor och skolor på gångavstånd i området samt bra service i form av en välsorterad Ica-butik, restauranger, gym med mera.

Området är också väldigt trivsamt, med karaktär av trädgårdsstad där bebyggelsen planerats väl. Fina utflyktsmål finns på nära håll, exempelvis Överjärva gård, en 4H-gård med djur, café och hantverk, och Ulriksdals slott och trädgårdscafé. Badplatser finns vid Brunnsviken dit man kan cykla på fina cykelvägar. När det är dags för lite mer extravaganta shoppingturer är det bara att välja och variera mellan Solna Centrum, Kista Galleria och nyöppnade Mall of Scandinavia vid Friends Arena. Du har även nära till Sundbybergs centrum med charmig atmosfär och många populära restauranger och butiker. Områdets karaktär av ett eget samhälle innebär inte att det är isolerat - tvärtom ligger det nära både stora trafikleder och bra kollektivtrafikförbindelser. Genom Järvastaden går det bussar till Hallonbergen där du kan åka vidare med t-bana (blå linje) - eller så promenerar du dit på en dryg kvart. Andra busslinjer är 505 som går mellan Solna C och Danderyds sjukhus och buss 540 som går mellan Tensta och Universitetet. Du kan även gå till Ulriksdals pendeltågsstation varifrån du snabbt når Stockholms city. Med bil är du snabbt ute på E18 och E4 - praktiskt när du ska in till city eller resa vidare från Arlanda eller Bromma.

Missa inte chansen till en trevåningsdröm om ca 190 kvm med 4 sovrum, och med möjlighet till fler, fin interiör och solig trädgård - härlig livskvalitet i mysiga Järvastaden!

Läs mer
FAKTA
  • Antal Rum 6 rum
  • Hustyp Parhus
  • Boarea 191 kvm
  • Tomtarea 297 kvm
Fakta om bostaden
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Gråhunden 7
Adress
Stövarvägen 24, 17441 Sundbyberg
Postnummer
17441
Ort
Sundbyberg
Marknadsförs som
Parhus
Byggnad
Byggnadsår
2008
Byggnadstyp
3-plans parhus
Fönster
2-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump och fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till och frånluft
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
20 Oktober 2023
Energiklass
C
Fastighet
Tomtarea
297 kvm
Tomttyp
friköpt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Detaljplan (2006-04-24)
Taxering
Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
3 025 000 kr
Markvärde
3 527 000 kr
Värdeår
2008
Totalt
6 552 000 kr
Skatt/Avgift
9 287 kr
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Smahusbyggnad 3 025 000 kr 2008
Smahusmark 3 527 000 kr
Typkod
220
Taxeringsår
2021
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Sundbyberg Fågelhunden GA:28 ändamål: Radio- TV och/eller tele, Gemensamhetsanläggning: Sundbyberg Gråhunden GA:14 ändamål: Vägar, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Sundbyberg Gråhunden GA:18 ändamål: Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Sundbyberg Gråhunden GA:2
UTTAGNA PANTBREV
Totalt
5 500 000 kr
PLANRITNING
Stövarvägen-24Stövarvägen-24Stövarvägen-24Stövarvägen-24Stövarvägen-24Stövarvägen-24
VISA PÅ KARTA
KONTAKTA MIG
Joe Maatouk
Marianna Maatouk

Bronze Fastighetsförmedling tar gärna emot din intresseanmälan för denna bostad. Anmäl ditt intresse idag så kontaktar vi dig.