ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Honnörsgatan 23
Väntan är över!! Jag har förmedlat många bostadsrätter i Solna och aldrig upplevt något liknande när det kommer till känslan i bostaden men också helheten som följer med att bo i fastigheten. Elegant lägenhet med panoramafönster högt upp i huset i en optimal planering på hela 106 kvm á 5 rok. Bostaden, som i ett söderläge bjuder på många soltimmar från uppgång till nedgång, i en helt slående miljö genomgående från alla rum. En lägenhet med sann penthousekänsla med flertalet stora fönster i två väderstreck. Bostaden erbjuder en av områdets största takterasser. Terassen som bjuder på en vacker utsikt över takåsar. Här kan du avnjuta solen från uppgång till nedgång, ha stora sittningar med det härliga från grillen. Att bo på Honnörsgatan 23, handlar inte bara om att bo i områdets häftigaste bostad utan även en av de bästa föreningarna med låga avgifter och en stabil ekonomi. På taket har vi tillgång till en fantastisk terrass med plats för, solhäng, plantering och grillplats. Låt oss konstatera en sak. Det finns lägenheter och så finns det lägenheter med något unikt. Varmt välkomna!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4801 kr/mån
ANTAL RUM
5 st
VÅNING
5
BOAREA
106 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA, trippleplay
BYGGNADSÅR
2009
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Terasslägenhet med 4 stora sovrum om 106kvm med 27kvm terass i populära Brf Granatäpplet. Här bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern. På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena samt Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia, finns beläget. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Honnörsgatan 23
-Stabil förening med god ekonomi
-Stor terass som vetter mot fastighetens baksida
-Ett stenkast från naturen Igelbacken, Överjärva gård och Råstasjön
-Stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt duschrum
-Endast 5 min promenad till pendeltåg (10 min till city) eller bussen 540 till tunnelbanan
-Endast 100 meter till barnfavoriten Mulle Meck-parken
-Länets lägsta kommunalskatt
-Nära kommunikationer och strövområden
-Perfekt för både den stora och lilla familjen

Omgivning: Endast 10 minuter från city växer en helt ny stadsdel fram. Järvastaden är Stockholms största satsning på många år och här kommer till slut 12 000 människor att bo och leva. Järvastaden formas till en gemytlig småstad där inget kvarter blir det andra likt. Många samlingsplatser skapas där både barn och vuxna kan mötas. Bland lägenheter och radhus varvas lekytor och grillplatser med grönska och dagvattendammar.

Kommunikation
Ulriksdals pendeltågsstation tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter. Pendeltåget kompletteras med fyra busslinjer som går i området. Buss 505 från Järvastaden till Solna C (med T-bana), Buss 540 från Järvastaden till Hallonbergen med anslutning till tunnelbanan, Buss 540 från Järvastaden till Universitetet och Buss 157 från Råstahem till Danderyds sjukhus.
Till Kista, Mall of Scandinavia och Solna Centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. Utmärkta cykelvägar finns även hela vägen in till city.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM