ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Jungfrudansen 38
Välplanerad 2 på attraktiv adress i närheten av kommunikationer och trevliga Pampas Marina. Bostaden har ett smakfullt och renoverat kök, fräscht badrum samt ett rymligt vardagsrum plats för det stora sällskapet. Välkomna på visning!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2234 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
2
BOAREA
60 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA, hushållsel, bredband och Kabel-TV (basutbud)
BYGGNADSÅR
1971
UTGÅNGSPRIS
3 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Mitt i Solnas finaste område Jungfrudansen finner ni denna välplanderade 2:a.

Med ett stenkast till Vasastan och Kungsholmen samt med närhet till kommunikation, natur, vatten och Mall of Scandinavia finner man här en bostad väl värd.
I denna bostad finns det stora fönsterpartierna med låga bröstningar som ger ljus och helt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt fönster med två väderstreck.

Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömbostad kan vara ett hårt och nästan lite tjatigt och slitsamt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på- och en sådan lägenhet är denna fantastisk fina lägenheten på Jungfrudansen 38. En oerhört fin bostad med oslagbart läge som sannerligen skiljer sig från mängden. En bostad för den kräsne som vill ha någonting utöver det vanliga. Helt enkelt en bostad att trivas och bli kär i.

Här hittar ni en 2:a med fri grönskande utsikt. Bostaden har ett mycket bra läge i Jungfrudansen och ligger i en fastighet där lägenheterna sällan kommer ut på marknaden. Lägenheten är ljust färgsatt där det naturliga ljuset är tillvarataget på maximalt sätt med fönster som vetter mot två väderstreck.

Redan hallen skvallrar om att det här är en bostad med svängrum så det räcker till. Och det fortsätter på samma vis. Det påkostade köket rymmer många fler på middag än bara de som bor här. Och så läget. Bra kommunikationer, Västra skogen, Huvudsta centrum, Solna centrum och Kungsholmen runt hörnet gör det lätt att slinka förbi hemma hos er.

Att verkligen trivas handlar om att älska varenda centimeter av sitt hem, kors och tvärs och från golv till tak. På Jungfrudansen 38 är det lätt, då varje vrå har en mening. Arkitekten måste haft några av sina absolut bästa dagar när lägenheten blev till. Välplanerat är bara förnamnet, och det gäller i det stora och i det lilla.

Hall: Välkommande och mycket rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Här finns bra förvaring med ordentliga garderober. Vackert klinkers med golvvärme och ljusa väggar.

Vardagsrum: Vardagsrum ger en bra sällskapsyta och skapar en härlig känsla av rymd. Genom stora fönsterpartier i två väderstreck blir vardagsrummet mycket ljus och tilltalande. Rummet är stort nog för olika typer av möblemang. Vita väggar och vackert parkettgolv.

Kök: Smakfullt kök inrett med alla de bekvämligheter ni behöver. Vita skåpluckor, ljus mosaik över bänkskivan i laminat och med all nödvändig köksutrustning blir köket en trivsam plats för matlagning och umgänge. Köket erbjuder goda förvaringsutrymmen med över och underskåp och draglådor samt bra arbetsytor. Invid det stora fönstret finns naturlig matplats för stora sällskap.
Köket är utrustat med kyl och frys i kombination med inbyggd ismaskin, fläkt, diskmaskin, ugn, inbyggd mikrovågsugn och spishäll.

Sovrum: Sovrum med plats för dubbelsäng. Ytskikten utgörs av ljusa väggar och parkett som tillsammans med rikligt ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust och luftigt intryck. I sovrummet finns även gott om utrymme för klädförvaring i garderober.

Badrum: Fräscht badrum med badkar. Badrummet håller en mycket hög standard med moderna färgval från golv till tak. Helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns wc och handfat.

Balkong:Möblerbar balkong i fritt läge med mycket sol och utsikt över lugnande grönska och ulvsundasjön. Här finns utrymme nog för sittplatser åt 2 personer.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Moroten 1 - 3 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen förvärvade fastigheten 1977 och marken 2001. Föreningen äger följande tre fastigheter: Moroten 1 - Jungfrudansen 52-58 Moroten 2 - Jungfrudansen 46-50 Moroten 3 - Jungfrudansen 38-44. Föreningen omfattar 190 st lägenheter, varav 186 stycken bostadsrätter och 4 st hyresrätter.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Barnvagnsrum
-Cykelrum
-Två tvättstugor (två tvättmaskiner, en centrifug, en torktumlare och ett torkskåp).
-Extra förråd för uthyrning
-Motionsrum
-Grovsoprum

TV & BREDBAND
Bredbandsalternativ
Med direkt ethernetanslutning via fastighetsdatanätuttaget, som vanligtvis finns i närheten av ytterdörren - Ownit erbjuder upp till 100 Mbit/sek symmetriskt (samma hastighet vid både upp- och nedladdning) bredband för 119 kr/månad, alternativt 1000 Mbit/sek för 399 kr/månad (anmälan görs genom att helt enkelt ansluta en dator i datanätutttaget och öppna en webbläsare): www.ownit.se
Med kabelmodem via kabeltvnätets datauttag, som vanligtvis finns i vardagsrummet - ComHem erbjuder bredband med upp till 500 Mbit/sek nedladdning och 50 Mbit/sek vid uppladdning), prislista på webbplats: www.comhem.se

TV-alternativ
Med direkt anslutning till kabeltvnätets tvuttag, som vanligtvis finns i vardagsrummet - ComHem erbjuder ett analogt grundutbud av tvkanaler som ingår i avgiften för lägenheten: SVT1, SVT2, SVT24/Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV 3, TV 4, Kanal 5, TV 6, Sjuan, TV 8, Kanal 9, TV 10, TV 11, TV 12, TV Finland, TLC och Fox.
Med digitalbox (fristående eller inbyggd i tv) via kabeltvnätets tvuttag, som vanligtvis finns i vardagsrummet - ComHem erbjuder ett digtalt grundutbud av tvkanaler som ingår i avgiften för lägenheten: SVT1, SVT2, SVT24/Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV 4, TV 6, Axess TV och Fox. I tillägg till detta erbjuder ComHem flera olika digitala kanalpaket, utbud och prislista på webbplats: www.comhem.se
Med fristående digitalbox via tjänstedelare ansluten till fastighetsdatanätet - Ownit erbjuder flera digtala kanalpaket, utbud och prislista på webbplats: www.ownit.se

PARKERING
Föreningen har 48 st garageplatser i Anderstorpsgaraget (kommunens).

För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida http://www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:-

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2016 Renovering av balkonger
2015 Stamspolning
2014 Renovering av entrépartier, nya portar med passersystem
2014-2016 Byte av tvättmaskiner
2012 radonsanering
2010 Anskaffning av fastighetsnät/bredband
2010-2011 Renovering av föreningens hissar.
2009 Energideklaration av fastigheterna
2008 Byte av radiatorventiler
2004 Byte undertak trapphus
2003-2005 Ombyggnad tvättstugor
2004 Markdränering
2003 Tak

PLANERADE RENOVERINGAR
Föreningen har på senaste föreningsstämman beslutat om att stamrenovering ska ske, man ska starta med upphandling och projektering nu under sommar/höst. Själva entreprenaden beräknas starta under andra halvan 2017. Eventuellt beräknas då renoveringen vara färdig till slutet av 2018. Avgiften kommer att höjas med 10% sen är det obestämt gällande procentsatserna under 2018. Föreningen erbjuder en grundstandard men enskild medlem kan välja utökad standard, då med tillkommande kostnader.
2017-2020 Renovera/måla om korridorer och trapphus (i samband med ev stambyte)
2017-2020 Stambyte (Definitivt år för underhållär ej satt/under utredning)

ÖVRIGT
-Besök gärna föreningens informativa hemsida: http://www.brfmoroten.se
-Överlåtelseavgift, 2,5% av ett basbelopp, betalas av förvärvaren.
-Pantsättningsavgift, 1,0% av ett basbelopp, betalas av förvärvaren
-Lägenheterna är utrustade med fjärravläst elmätare som avläses årligen, vanligtvis sista oktober. Elförbrukning över 30 kwh per kvm och år debiteras och underförbrukning krediteras på avgiftsavisering för januari.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM