ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Polhemsgatan 3
Ett yteffektivt och välplanerat boende med närhet till härliga grönområden och ett stenkast från Huvudsta T-banestation. En toppmodern bostad om 43 kvm, med stilrena materialval i sober stil. Rogivande uteplats med liten trädgård, luftigt vardagsrum, klassiskt kök med köksö, goda förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum med tvättmaskin. Helt enkelt ett hem att trivas i! Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 070-810 48 22 alternativt joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
1892 kr/mån
ANTAL RUM
1.5 st
BOAREA
43 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA och bredband
BYGGNADSÅR
1979
UTGÅNGSPRIS
2 595 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen till en underbar bostad belägen i gamla Huvudsta, Solna med närhet till kommunikationer, serviceutbud och promenadavstånd till Vasastan! Bostaden erbjuder en fantastisk uteplats med lite trädgård där ni får plats med ett stort sällskap och grill. En bostad med spatiöst vardagsrum, tidlöst kök med köksö, goda förvaringsmöjligheter, sovrumsdel och ett fräscht badrum tvättmaskin som underlättar vardagslivet.

Hall
Välkomnande hall med möjlighet till avhängning och goda förvaringsmöjligheter i garderoberna med spegeldörrar. Här får du en vy över hela lägenheten.

Kök
Ett klassiskt kök med vita snickerier, vackra handtag och svart bänkskiva. Köksön har gott om förvaring och här finns sittplatser för cirka 4 personer. En delvis öppen planlösning mot vardagsrummet samt stora fönsterpartier skapar rikligt med ljusinsläpp. Övrigt är köket utrustat med spis, fläkt, mikrovågsugn, kyl/frys och diskmaskin.

Vardagsrum
Ett spatiöst vardagsrum med plats för stor soffgrupp och tv-möblering. I anslutning till vardagsrummet finns utgången mot den mysiga uteplatsen. Vitmålade väggar och mörkt golv.

Sovrum/Sovalkov
En sovrumsdel med plats för säng, garderober och övrig möblering. Ljust golv och vitmålade väggar.

Badrum
Helkaklat badrum med kakel och klinker i jordnära toner. Badrummet är utrustat med duschkabin, wc, handfat, spegel och tvättmaskin, vilket underlättar vardagslivet.

Uteplats
En rogivande uteplats med liten trädgård som erbjuder både förmiddagssol och eftermiddagssol. Här finns plats för minst fyra personer och trädgården omringas av staket.

Övrigt
-Till lägenheten hör ett källarförråd om cirka 5 kvm.

Omgivning
Med promenadavstånd kan du ta sig hela vägen till Vasastan, S:t Eriksplan och Karlbergs slott. Det finns även mysiga promenadstråk längs med hela Huvudstastrand. Det populära utomhusbadet med bassänger, Huvsta-badet och Huvsta ridskola finns i närområdet. Till de minstas förtjusning finns Agustendals lekpark - med 4-H gård, lek och smådjur. I närområdet finns det fyra förskolor, en grundskola med skolåren 4-9 och en grundskola med skolår 1-8.
I det direkta närområdet finner du mataffärer, ett flertal restauranger, konditori, frisörer och träningsanläggningar. Med 13 minuters promenad tar du dig till Solna centrum som har allt du kan behöva. Här finns ett brett utbud av ca 120 butiker och restauranger, fyra banker, post, apotek, Systembolaget, bibliotek, kommunkontor och hotell.

Kommunikation
Det är lättillgängligt med bil genom närheten till E4 och Solnavägen. De goda kommunikationer med pendeltåg och t-banans blå linje stannar vid Solna Centrum, Västra Skogen eller Huvudsta. Busslinjerna 113, 152, 197 och 507 passerar i närområdet och fler bussalternativ finns vid Solna Centrum där du även hittar direktbussar till både Arlanda och Bromma flygplats, samt Karolinska sjukhuset, Danderyds sjukhus och Blackebergs sjukhus.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM