ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Gullmarsvägen 2
Välkommen till en underbar bostad med genomgående ljus och stilrena materialval. En välplanerad lägenhet - placerad i hjärtat av Gullmarsplan med närhet till kommunikationer och alla tänkbara serviceutbud. I närheten finns Årstaviken, Hammarby Sjöstad, Liljeholmskajen och dess restaurangutbud samt Eriksdalsbadet som erbjuder både gym och sim-möjligheter! Vardagsrummet ger en social bostad med plats för vänner och familj. Ett klassiskt kök med trämönstrade snickerier, rogivande sovrum och helkaklat badrum. Helt enkelt ett hem att trivas i! Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2997 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
BOAREA
56 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme & VA samt obligatoriskt tillägg om 250 kr för TV/Bredband (Comhem grundutbud)
BYGGNADSÅR
1946
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Välkommen till en underbar bostad med genomgående ljus och stilrena materialval. En välplanerad lägenhet - placerad i hjärtat av Gullmarsplan med närhet till kommunikationer och alla tänkbara serviceutbud. I närheten finns Årstaviken, Hammarby Sjöstad, Liljeholmskajen och dess restaurangutbud samt Eriksdalsbadet som erbjuder både gym och sim-möjligheter! Vardagsrummet ger en social bostad med plats för vänner och familj. Ett klassiskt kök med trämönstrade snickerier, rogivande sovrum och helkaklat badrum. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Hall
Välkomnande hall med möjlighet till avhängning och gott om förvaring. Här finns plats för hatt- och skohylla. I anslutning till hallen finns även ett förråd.

Kök
Ett klassiskt och tidlöst kök med trämönstrade snickerier, rostfria handtag och mörk mineralmönstrad bänkskiva. Köket är utrustat med rostfria vitvaror så som rostfri kyl/frys, diskmaskin, spis och fläktkåpa. Ett kök som erbjuder goda arbetsytor och gott om plats för matsalsdel. Stänkskydd i vitt kakel.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med generös golvyta som gör det enkelt att möblera rummet. Ett ljust rum med vitmålade väggar och ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med härligt ljusinsläpp och väggar i vitt. Här finns gott om plats för stor säng, nattduksbord och övrig möblering.

Badrum
Stilrent badrum med helkaklade väggar och klinkerbelagt golv i sobra färger. Här finns badkar, handfat med kommod, wc, handdukstork och spegelskåp med inbyggd belysning.

Övrigt
-Övriga avgifter/år gruppavtal Comhem 3000 kr (inräknat i angiven månadsavgift)
-Till lägenheten hör ett förråd på vinden
-I fastigheten finns en gemensam terrass, tvättstuga, cykelgarage och lokal för de boende.

Område:
Promenadavstånd till Gullmarsplan, där T-banans alla gröna linjer samt Tvärbanan och buss nr 4 passerar. Restid från Gullmarsplan till T-Centralen med gröna linjen är cirka 10 minuter. Nattetid går även ett flertal nattbussar från City/Södermalm/Gullmarsplan. Det är endast 10 minuters cykelavstånd till Södermalms utbud av kaféer, restauranger, kulturliv och shopping. Ett stenkast från Globen med sport- och musikarenor samt Globen City Shopping.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM