ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Vasavägen 31, 2 tr
På en eftertraktad adress i hjärtat av Solna finner ni denna fantastiska lägenhet med högt i tak i fastighet anno 1938. Lägenheten har en tilltalande planlösning med fantastiskt ljusinsläpp samt en stor balkong. Köket är av hög klass med snygga, moderna materialval där allt går i vitt och grått. Pricken över i är den vackra eldstaden som förgyller vardagsrummet. Rymligt sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter. Du omges i detta område av restauranger, stormarknader och butiker med city på behändigt avstånd. Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 070 810 48 22 alt joe.maatouk@edwardpartners.se.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4139 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
2
BOAREA
66 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
inkl. värme & VA
BYGGNADSÅR
1938
UTGÅNGSPRIS
3 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Välkommen till en mycket ljus och social tvåa centralt belägen i Solna! Lägenheten har en tilltalande planlösning med fantastiskt ljusinsläpp samt en stor balkong. Köket är av hög klass med snygga, moderna materialval där allt går i vitt och grått. Pricken över i är den vackra eldstaden som förgyller vardagsrummet. Rymligt sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter. I detta område omges du av restauranger, stormarknader och butiker med city på behändigt avstånd. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Hall
Välkomnande hall med slittåligt klinkergolv i svart och vitmålade väggar. Bra möjlighet för avhängning av kläder.

Sovrum
Mycket rymligt och ljust sovrum. Ett flertal garderober som ger goda förvaringsmöjligheter och det finns plats för ytterligare förvaring om så önskas. En grå fondvägg ger rummet liv och det stora fönstret ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Självklar plats för dubbelsäng och nattduksbord.

Kök
Stilrent och elegant kök från Kivik med genomtänkta materialval som går i vitt och grått. Både ljust och praktiskt planerat med möjligheter till god förvaring. Vita köksluckor i snygg kontrast till den gråa bänkskivan i betong. Vitvaror i rostfritt stål från Miele bestående av diskmaskin, gashäll med sex plattor, kombinerad ugn och mikrovågsugn, fläkt samt kombinerad kyl och frys. Här finns även platsbyggda hyllor för ytterligare förvaring.

Vardagsrum
Vardagsrummet utgör lägenhetens största rum och är väldigt socialt, ljust och öppet. En vacker eldstad förgyller rummet. Plats för både en större soffa samt matplats för minst sex personer finns. Väggarna är målade i vitt. Här finns också en yta som idag är avsedd till arbetsplats med god möjlighet till ytterligare förvaring.

Balkong
Stor balkong med utgång från kök och vardagsrum. Här lyser solen från förmiddag till kväll. Plats för både växligheter och möbler finns om så önskas. Balkongen omges av ett svart räcke.

Klädkammare
Goda förvaringsmöjligheter finns i denna klädkammare som går att disponera efter önskemål.

Badrum
Helkaklat badrum i ljusa nyanser. I badrummet finns en dusch, toalett, handfat med spegelskåp ovanför, handdukstork och ett ytterligare väggskåp för bästa möjliga förvaring.


Områdesbeskrivning
I hjärtat av Solna är denna fantastiska tvåa belägen. Området erbjudet flera restauranger, livsmedelsbutiker och caféer. Med en kort promenad finner du köpcentrumet Mall of Scandinavia som erbjuder mycket bra shopping, restauranger samt den omtalade IMAX-biografen. Utöver detta finns Solna centrum en knapp kilometer bort. I närheten finns också Råstasjön som tillsammans med Lötsjön bildar en motionsslinga om 5 km. Goda kommunikationsmöjligheter med både pendeltåg från Solna station och tunnelbanas blåa linje från Solna centrum där du på bara tio minuter tar dig in till T-Centralen. Även goda busskommunikationer finns i närheten.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM