ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Huvudstagatan 30
Har du höga krav och gillar lägenheter utöver det vanliga? Välkommen till en slående lägenhet med genomgånde hög standard, ljusa färger samt smakfulla tillval. Fönster i två väderstreck och stor balkong i västerläge. Nära till Huvudstabadet med vackra promenadstråk längs med vattnet, t-bana och bussar. Hiss.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4463 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
5
BOAREA
73 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA, Telia Triple Play & bostadsrättstillägg
BYGGNADSÅR
2007
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme, vattenburna radiatorer
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Hall
Välkommande och mycket rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Här finns bra förvaring med ordentliga garderober.

Vardagsrum
Vardagsrummet har en bra sällskapsyta och skapar en härlig känsla av rymd. Genom stora fönsterpartier i två väderstreck blir vardagsrummet mycket ljust och tilltalande. En modern öppen planlösning mot kök, vilket ger gott om plats för nära och kära att umgås med plats för både stor soffgrupp och matsalsbord samt stolar.

Kök
Stilrent kök inrett med alla de bekvämligheter ni behöver. Vita skåpluckor, rostfria handtag, vitt kakel över bänkskivan i laminat och med all nödvändig köksutrustning blir köket en trivsam plats för matlagning och umgänge. Köket erbjuder goda förvaringsutrymmen med över och underskåp och draglådor samt bra arbetsytor. Invid det stora fönstret finns en naturlig matplats för stora sällskap. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, fläkt, diskmaskin, spis och mikrovågsugn

Sovrum
Sovrum med plats för dubbelsäng. Ytskikten utgörs av vita väggar samt en fondvägg i en härlig blå nyans. Ett härligt ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust och luftigt intryck. I sovrummet finns även gott om utrymme för dubbelsäng och övrig möblering.

Badrum
Fräscht badrum med dusch bakom vikbara dörrar. Badrummet håller en mycket hög standard med moderna färgval från golv till tak. Kaklade väggar och klinkergolv. Här finns wc, handfat med kommod, spegel, handdukstork, väggskåp, tvättbänskiva samt tvättmaskin och torktumlare.

Balkong
Möblerbar balkong i fritt läge med mycket sol och utsikt över lugnande grönska. Här finns utrymme nog för sittplatser åt 2 personer.


Område
Med promenadavstånd kan du ta sig hela vägen till Vasastan, S:t Eriksplan och Karlbergs slott. Det finns även mysiga promenadstråk längs med hela Huvudstastrand. Det populära utomhusbadet med bassänger, Huvudsta-badet och Huvudsta ridskola finns i närområdet. Till de minstas förtjusning finns Agustendals lekpark - med 4-H gård, lek och smådjur. I närområdet finns det fyra förskolor, en grundskola med skolåren 4-9 och en grundskola med skolår 1-8.
I det direkta närområdet finner du mataffärer, ett flertal restauranger, konditori, frisörer och träningsanläggningar. Med 15 minuters promenad tar du dig till Solna centrum som har allt du kan behöva. Här finns ett brett utbud av ca 120 butiker och restauranger, fyra banker, post, apotek, Systembolaget, bibliotek, kommunkontor och hotell.

Kommunikation
Det är lättillgängligt med bil genom närheten till E4 och Solnavägen. De goda kommunikationerna med pendeltåg och t-banans blå linje stannar vid Solna Centrum, Västra Skogen eller Huvudsta. Busslinjerna 113, 152, 197 och 507 passerar i närområdet och fler bussalternativ finns vid Solna Centrum där du även hittar direktbussar till både Arlanda och Bromma flygplats, samt Karolinska sjukhuset, Danderyds sjukhus och Blackebergs sjukhus.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM