ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Fridensborgsvägen 141
Välkommen till denna moderna fyra belägen i Solnas mest expansiva område, Järvastaden. Här finner ni en nyproducerad bostad med trivsam och rymlig balkong i bästa solläge med ljuvlig utsikt mot grönskande natur, modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt fina materialval. Stora fönsterpartier som vetter mot två olika väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. En ljus bostad med praktikaliteter såsom tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är belägen i populära Brf Tallkronan 1 med närhet till kommunikationer och naturområden. I Järvastaden har ni härliga Spegeldammsparken med plats för lek, spel, picknick, olika aktiviteter samt plats för stillhet och ro. I området finns det även gott om motionsmöjligheter som Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat. Helt enkelt ett hem att trivas i! Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4900 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
2
BOAREA
93 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme och VA (exkl.varmvatten)
BYGGNADSÅR
2015-2016
UTGÅNGSPRIS
4 395 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Välkommen till denna moderna fyra belägen i Solnas mest expansiva område, Järvastaden. Här finner ni en nyproducerad bostad med trivsam och rymlig balkong i bästa solläge med ljuvlig utsikt mot grönskande natur, modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt fina materialval. Stora fönsterpartier som vetter mot två olika väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. En ljus bostad med praktikaliteter såsom tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är belägen i populära Brf Tallkronan 1 med närhet till kommunikationer och naturområden. I Järvastaden har ni härliga Spegeldammsparken med plats för lek, spel, picknick, olika aktiviteter samt plats för stillhet och ro. I området finns det även gott om motionsmöjligheter som Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Hall
En välkomnande hall med fräscha vita väggar som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i garderober. Vacker mattlackad ekparkett som välkomnar en in till lägenhetens sociala ytor.

Badrum
Modernt och helkaklat badrum i sober färgsättning som går i vitt och grått. Dusch bakom glasvägg, handfat med tillhörande kommod samt överskåp och en praktisk avlastningsbänk skapar goda förvaringsmöjligheter. Här finns även tvättmaskin -och torktumlare samt spegel med inbyggd belysning.

WC/Duschrum
Fräscht badrum med vita kakelplattor på vägg och grå klinker. Här finns dusch, wc, handfat samt spegel med inbyggd belysning.

Sovrum 1
Ett spatiöst och harmoniskt sovrum med optimala möbleringsmöjligheter med plats för dubbelsäng. Plats för mycket förvaring tack vare den stora ytan och garderob med skjutdörrar. Vita väggar samt mattlackad ekparkett liksom resten av lägenheten. Det stora fönsterpartiet tillför rummet mycket ljus.

Sovrum 2 och 3
Två härliga sovrum med ytskikt i from av ekparkett och vitmålade väggar. Gott om plats för säng och övrig möblering.

Vardagsrum
Den öppna planlösningen bjuder på ett luftigt och ljust rum med plats för både soffgrupp och matsalsbord samt tv-möblemang. Ett socialt rum som rymmer gott om nära och kära. Härifrån når du till den rymliga balkongen.

Kök
Köket är stilrent inrett med vita skåpsfronter, grå bänkskiva och rostfria handtag. Maskinell utrustning i form av rostfri kyl och frys, integrerad mikrovågsugn, inbyggnadsugn, häll, integrerad diskmaskin och köksfläkt. Gott om förvaring i över- och underskåp som lämnar gott om plats för arbetsytor.

Balkong
Solig balkong som ligger i söderläge med gott om plats för möblemang och blomsterplantering. Härlig grönskande utsikt och trätrall på golv.

Övrigt
-Till lägenheten ingår ett förråd i källaren med nyttjanderätt
-TV, IP telefoni och bredband via Telia, triple play - kostnad för detta tillkommer utöver angiven årsavgift med 220kr/månad.


Område
Endast 10 minuter från city växer en helt ny stadsdel fram. Järvastaden är Stockholms största satsning på många år och här kommer till slut 12 000 människor att bo och leva. Järvastaden formas till en gemytlig småstad där inget kvarter blir det andra likt. Området har snabbt utvecklats till en idealisk plats att leva och växa upp på, framför allt så uppskattas barnvänligheten och att ha naturen in på knuten samt alla motionsmöjligheter. Här finns förskolor och grundskolor (ytterligare en grundskola är planerad till 2018). Den nyanlagda Spegeldammsparken och Överjärva gård med café, djur och små hantverksbutiker är populära utflyktsmål. Gillar du att röra på dig så finns det gott om promenad och motionsslingor i närheten som Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat!

Närhet till city och utmärkta kommunikationer med bil, buss, pendeltåg, tunnelbana och cykel. Utmärkta cykelvägar finns även hela vägen in till city. Närservice återfinns i form av dagligvarubutik, caféer, restauranger, cykelhandlare, gym, förskolor och lekparker. Större köpcentrum som Mall of Scandinavia, Kistagallerian och Solna Centrum finns inom gång- och cykelavstånd.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Bostadsrättsföreningen Tallkronan 1

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga avgiftsförändringar planerade.

Kommande/Gjorda renoveringar
Inga kommande renoveringar finns planerade.

Kabel TV
TV, IP telefoni och bredband via Telia, triple play - avgift för detta tillkommer. (220:-/mån)

Bilplats
Under huset finns ett garage med parkeringsplatser att hyra. På anslutande kvartersgator öster respektive väster om huset finns även utvändiga parkeringsplatser att hyra.
Det finns lediga platser för tillfället, garageplats kostar ca 950kr/mån och utomhusplats ca 500kr/mån.

Gemensamma utrymmen
Det finns cykelförråd och källarförråd. Föreningen har en föreningslokal med övernattningsmöjlighet som ska gå att hyra av medlemmarna.

Överlåtelseavgift
1 138 kr betalas av köpare.

Pantsättningsavgift
455 kr

Städning
Hushållssopor slängs i nedgrävda sopbehållare och det finns ett soprum för vidare källsortering av tidningar, plast, glas och metall.

Gårdsplats / Innergård
Lekplats på innergård, i anslutning till lekplatsen finns en allmän kolgrill med bänkar och bord för föreningens medlemmar.

Antal lägenheter i förening
102

Ägande i föreningen
Delat ägande är okej.

Energideklaration
Energideklaration ej utförd

Allmänt om föreningen
Brf Tallkronan 1 består av 102st bostadsrätter på adresserna Fridensborgsvägen 141-153, 170 62 Solna.
2 bostadshus i 5 våningar samt källare och garage.

Utöver angiven månadsavgift tillkommer avgift för varmvatten, vilket debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Det tillkommer även årsavgift för Telia Triple play.

Allmänt om föreningen
Brf Tallkronan 1 består av 102st bostadsrätter på adresserna Fridensborgsvägen 141-153, 170 62 Solna. 2 bostadshus i 5 våningar samt källare och garage. Utöver angiven månadsavgift tillkommer avgift för varmvatten, vilket debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning. Det tillkommer även årsavgift för Telia Triple play.
Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2018 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM