ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Brotorpsvägen 2
Välkommen till denna moderna fyra belägen i Solnas mest expansiva område, Järvastaden. Här finner ni en nyproducerad bostad med trivsam och rymlig balkong i bästa solläge med ljuvlig utsikt mot lummig innergård, modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt fina materialval. Stora fönsterpartier som vetter mot två olika väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. En ljus bostad med praktikaliteter såsom tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är belägen i Brf Stensötan med närhet till kommunikationer och naturområden. I Järvastaden har ni härliga Spegeldammsparken och Mulle Meck med plats för lek, spel, picknick, olika aktiviteter samt plats för stillhet och ro. I området finns det även gott om motionsmöjligheter som Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat. Helt enkelt ett hem att trivas i!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4342 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
2
BOAREA
82 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme och VA (exkl.varmvatten)
BYGGNADSÅR
2013-2015
UTGÅNGSPRIS
4 295 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Välkommen till denna moderna fyra belägen i Solnas mest expansiva område, Järvastaden. Här finner ni en nyproducerad bostad med trivsam och rymlig balkong i bästa solläge med ljuvlig utsikt mot lummig innergård, modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt fina materialval. Stora fönsterpartier som vetter mot två olika väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. En ljus bostad med praktikaliteter såsom tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är belägen i Brf Stensötan med närhet till kommunikationer och naturområden. I Järvastaden har ni härliga Spegeldammsparken och Mulle Meck med plats för lek, spel, picknick, olika aktiviteter samt plats för stillhet och ro. I området finns det även gott om motionsmöjligheter som Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Hall
En välkomnande hall med fräscha vita väggar som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i garderober. Vacker mattlackad ekparkett som välkomnar en in till lägenhetens alla rum.

Badrum
Modernt och helkaklat badrum i sober färgsättning som går i vitt och svart. Dusch bakom vikbara väggar i glas, handfat med tillhörande kommod samt överskåp och en praktisk avlastningsbänk skapar goda förvaringsmöjligheter. Här finns även tvättmaskin -och torktumlare samt spegel med ovanliggande belysning.

WC
Fräsch WC med vita väggar och svart klinker. Här finns wc, handfat samt spegel.

Sovrum 1
Ett spatiöst och harmoniskt sovrum med goda möbleringsmöjligheter med plats för dubbelsäng. Plats för mycket förvaring i de vita garderoberna längs vägg. Vita väggar samt mattlackad ekparkett liksom resten av lägenheten. Det stora fönsterpartiet tillför rummet mycket ljus.

Sovrum 2 och 3
Två härliga sovrum med ytskikt i from av ekparkett och vitmålade väggar. Gott om plats för säng och övrig möblering.

Vardagsrum
Den öppna planlösningen bjuder på ett luftigt och ljust rum med plats för både soffgrupp och matsalsbord samt tv-möblemang. Ett socialt rum som rymmer gott om nära och kära. Härifrån når du till den härliga balkongen.

Kök
Köket är stilrent inrett med vita skåpsfronter, svart bänkskiva och rostfria handtag. Maskinell utrustning i form av rostfri kyl och frys, integrerad mikrovågsugn, inbyggnadsugn, häll, integrerad diskmaskin och köksfläkt. Gott om förvaring i över- och underskåp som lämnar gott om plats för arbetsytor. Kakelsättning i vitt ovan bänkskivan.

Balkong
Trevlig balkong med lugnt läge mot den lummiga innergården. Balkongen erbjuder sol under hela dagen, från morgon fram till solnedgång. Här finns det plats för möblemang och blomsterplantering.

Övrigt
-Till lägenheten hör ett vindsförråd
-Energideklaration är ännu ej utförd

Område
Järvastaden är en idealisk plats för dig som vill bo både nära naturen och storstadspuls. I området finns en utmärkt Ica butik, flera trevliga restauranger, café och populära gymmet Puls & Träning. Du har även nära till Friends Arena som invigdes under 2012 som är byggd för att kunna anpassas till alla typer av evenemang. Här finns även Skandinaviens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia som erbjuder det mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design. Närheten till naturen är uppskattad av många. Man kommer direkt ut i motionsspåren som börjar vid Ursviks motionsgård på cirka 5 minuter. Under vintertid förvandlas joggingspåren till riktigt bra skidspår. Det finns även naturskön omgivning att njuta av runt Ulriksdals slott och Överjärva gård. Igelbäckens naturreservat är självklart en stor tillgång. Alldeles i närheten av bostaden finns även den enormt omtyckta lekparken Mulle Meck. I Järvastaden finns det gott om förskolor och skolor. Järvastaden AB har ett samarbete med Solna stad och Sundbybergs kommun där målet är att alltid kunna erbjuda familjer som bor här förskoleplats i Järvastaden. Det finns flera förskolor så du kan börja dagen med en lugn promenad tillsammans med barnen istället för att ta bilen till skolan. Raul Wallenbergskolan är en nyöppnad grundskola här i Järvastaden och det finns fler grundskolor nära intill i både Solna och Sundbyberg.

Pendeltåget kompletteras med flera busslinjer som går i området: Buss till Solna C, Hallonbergen eller Bergshamra där du har T-bana. Inom promenadavstånd finns även Ulriksdals station. Du som bilpendlar kommer att uppskatta att det är lätt att ansluta till både E4 och E18. När du ska resa längre ligger Bromma flygplats dessutom nära till hands och till Arlanda kan du ta dig genom flygbussarna eller pendeltåget.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Stensötan i Järvastaden är en äkta bostadsrättsförening som består av 105 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken. Fastigheten bebyggdes 2013-2015 och förening bildades 2014.

TV & BREDBAND
Föreningen har en gruppanslutning för TV, Bredband och Telefoni via Com Hem. TV Box och de digitala kanalerna ingår i månadsavgiften och bredband (50mbit upp och 10mbit ner) är ett obligatoriskt tillägg, kostnad 87kr/månad.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller 83st garageplatser som kostar 800kr/månad och 6st parkeringsplatser som kostar 400kr/månad. För tillfället finns det lediga garageplatser dock är alla parkeringsplatser är upptagna vid intresse går det att ställa sig i kö.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Barnvagnsförråd
-Vinds- eller källarförråd
- Innergård (delas med Brf Backsötan)
- Uppställningsplats för cyklar i föreningens garage
- Miljöstuga

PLANERADE RENOVERINGAR
Husen är nybyggda och således har inga renoveringar gjorts eller är planerade framgent.

ÖVRIGT
-Från Jan 2018 sänker föreningen avgifterna med 4%. Samtidigt sänktes även priset på garageplatserna från 1000 till 800 kr/mån.
-Förening använder fjärrvärme för uppvärmning av fastigheten.
-Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften för varmvatten. Kostnaden är för nävaranade baserad på en schablon avgift per kvm.
-Föreningen har valt att teckna ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.
-Vattenburen värme via radiatorer.
-Värmeåtervinning med FX-aggregat.
-Föreningen godkänner delat ägande
-Överlåtelse- och pantsättningsvagift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av säljare
-Besök gärna föreningens hemsida www.brfstensotan.nu

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM