ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Fridensborgsvägen 157
Det är med glädje och stolthet jag får förmedla ett underbart boende i populära och snabbt växande Järva. En trerumslägenhet med flertalet stora fönster i som vetter i två olika väderstreck. Bostaden erbjuder en stor balkong som bjuder på en vacker utsikt mot lugnande innergård och härliga skogspartier. Här kan du avnjuta stora sittningar med det härliga från grillen. Väl inne i bostaden så ser du att stilrena och påkostade materialval genomsyrar hela bostaden. Stort och välplanerat kök med genomgående vitvaror och vackra kakelplattor över bänkskiva, två ordentliga sovrum, fräscht badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt spatiöst vardagsrum med gott om plats för nära och kära. Det här helt enkelt ett boende som inte annars finns, unik möjlighet att förvärva en bostad i Brf Pyrolan. Järvastaden är en modern och genomtänkt stadsdel, en plats att leva och utvecklas i med närhet till kommunikationer, grönområden och olika serviceutbud. Välkomna till Fridensborgsvägen 157! Kontakta Joe Maatouk för mer information -0708104822 alternativt Joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4257 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
2
BOAREA
80.5 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme & VA (exkl.varmvatten)
BYGGNADSÅR
2016
UTGÅNGSPRIS
3 695 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Det är med glädje och stolthet jag får förmedla ett underbart boende i populära och snabbt växande Järva. En trerumslägenhet med flertalet stora fönster i som vetter i två olika väderstreck. Bostaden erbjuder en stor balkong som bjuder på en vacker utsikt mot lugnande innergård och härliga skogspartier. Här kan du avnjuta stora sittningar med det härliga från grillen. Väl inne i bostaden så ser du att stilrena och påkostade materialval genomsyrar hela bostaden. Stort och välplanerat kök med genomgående vitvaror och vackra kakelplattor över bänkskiva, två ordentliga sovrum, fräscht badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt spatiöst vardagsrum med gott om plats för nära och kära. Det här helt enkelt ett boende som inte annars finns, unik möjlighet att förvärva en bostad i Brf Pyrolan. Järvastaden är en modern och genomtänkt stadsdel, en plats att leva och utvecklas i med närhet till kommunikationer, grönområden och olika serviceutbud. Välkomna till Fridensborgsvägen 157!

Hall
Välkomnande entré in till hall med goda avhängningsmöjligheter. Här finner ni mycket goda förvaringsmöjligheter bakom garderob med skjutdörrar. Ytskikten utgörs av ljusa väggar och går klinker som övergår till ljus parkett på golv. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Väldisponerat vardagsrum med öppen modern planlösning mot kök och gott om yta för sällskapsdel. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från stora fönster och ytskikten i vardagsrummet utgörs av ett snyggt golv i form av parkett samt vita målade väggar. Från vardagsrummet finner du även utgången till den härliga balkongen.

Kök
Stilrent kök med generösa ytor. Skåpsluckor i vitt och bänkskiva i mineralmönstrad grå. Bestående av full kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll, köksfläkt och diskmaskin. Invid det stora fönsterpartiet finns naturlig matplats för stora sällskap. Rikligt ljusinsläpp från stort fönster in vid matbord. Kakelsättning i vackert utförande ovan bänkskivan.

Badrum
Fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare under laminatskiva i grått. Vitt spegelskåp med dubbla luckor, handfat med kommod, elburen handdukstork, wc och badkar. Komfortvärme för största möjliga trevnad. Helkaklat badrum i sober färgsättning.

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum med vitmålade väggar, fondvägg med vacker tapet och parkett på golv. Här finns plats för säng och arbetshörna.

Sovrum 2
Spatiöst sovrum med gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Gott om förvaringsmöjligheter i garderoben med skjutdörrar i vitt. Rikligt med ljusinsläpp från fönsterpartiet.

Balkong
Generös balkong i sydost-läge med gott om plats för möblemang och blomsterplantering. Härlig utsikt mot innergården och skogspartier. Under sommarhalvåret lyser solen från cirka 9-10 på förmiddagen fram till eftermiddagen.

Övrigt
-Energideklaration saknas/har ännu ej utförts (nyproduktion).
-Obligatoriska tillägg på totalt 823kr/månad, Bredband/TV 240kr/månad, Hushållsel 375kr/månad, Varmvatten 208kr/månad.
-Till lägenheten hör förråd på entréplan.

Omgivning
Intill natursköna Igelbäckens naturreservat och endast tio minuter från city hittar du Järvastaden - en ny stadsdel under uppbyggnad för stora och små. Yteffektiva och moderna lägenheter med stora balkonger och terrasser harmonierar med trivsamma rad- par- och kedjehus. Naturen är bevarad även mellan husen via en stor grönkil och vackra parkering. Järvastaden är en modern och genomtänkt stadsdel, en plats att leva och utvecklas i.
Ulriksdals pendeltågsstation tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter. Pendeltåget kompletteras med fyra busslinjer som går i området. Buss 505 från Järvastaden till Solna C (med T-bana), Buss 540 från Järvastaden till Hallonbergen med anslutning till tunnelbanan, Buss 540 från Järvastaden till Universitetet och Buss 157 från Råstahem till Danderyds sjukhus.
Till Kista, Mall of Scandinavia och Solna Centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. Utmärkta cykelvägar finns även hela vägen in till city.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Pyrolan är en äkta bostadsrättsförening som registrerades hos Bolagsverket år 2014 och äger fastigheten Pyrolan 4 i Solna kommun. Pyrolan 4 består av 175 st lägenheter fördelade på två flerbostadshus med 5-6 våningsplan.

Tv och bredband
Fastigheten har avtal med ComHem. I avgiften ingår TV-basutbud via ComHem.

Gemensamma utrymmen
-Lekplats
-Uteplats
-Cykelgarage med sedumtak

TV och bredband
TV och bredband är gruppanslutet via bredbandsbolaget Ownit och en obligatorisk kostnad om 240 kr per lägenhet och månad tillkommer.

Parkering
Föreningen har ett underliggande garage med 125 st garageplatser (1025 kr/mån) samt 4 MC-platser och 12 st parkeringsplatser (500kr/mån) på gatan.

Övrigt
- Juridiska personer godkänns inte som medlemmar i föreningen.
- Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt elabonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning av el.
- Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt fjärrvärmeabonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning av tappvarmvatten.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM