ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Sagagatan 11
Fantastisk möjlighet att förvärva en nyproducerad bostad i brf Hannebergsparken! En välplanerad bostad med interiör ifrån välkända leverantörer. Lägenheten har en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, och fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus. Vidare erbjuder bostaden ett vackert ekgolv med vita väggar och tak som reflekterar ljuset och exklusiva belysningsarmaturer från Deltalight finns i kök och badrum. Vedumkök med diskmaskin, inbyggd kyl och frys som standard, där bänkskivor av sten ger ett tidlöst och hållbart intryck. Skåpsluckor har en jordfärgskala i grå och bruna toner. Här bor du i ett attraktivt läge vid Solna C med närhet till vackra grönområden. Välkommen att längta hem! Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
1840 kr/mån
ANTAL RUM
1 st
VÅNING
2
BOAREA
32 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme & VA (exkl. varmvatten)
BYGGNADSÅR
2018
UTGÅNGSPRIS
2 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Fantastisk möjlighet att förvärva en nyproducerad bostad i brf Hannebergsparken!
En välplanerad bostad med interiör ifrån välkända leverantörer. Lägenheten har en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, och fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus. Vidare erbjuder bostaden ett vackert ekgolv med vita väggar och tak som reflekterar ljuset och exklusiva belysningsarmaturer från Deltalight finns i kök och badrum. Vedumkök med diskmaskin, inbyggd kyl och frys som standard, där bänkskivor av sten ger ett tidlöst och hållbart intryck. Skåpsluckor har en jordfärgskala i grå och bruna toner. Här bor du i ett attraktivt läge vid Solna C med närhet till vackra grönområden. Välkommen att längta hem!

Hall
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt förvaringsmöjligheter i garderoben. Ekparkett från Kährs (Palazzo Bianco) samt vita väggar likt resterande rum i lägenheten.

Kök
Modernt kök med vitvaror från Siemens bestående av induktionshäll, varmluftsugn med mikrofunktion, helintegrerad diskmaskin och helintegrerad kyl/frys. Bänkskiva Ceasarstone Raw concrete och stänkskydd i grått. Inredning från Vedum, med underskåp i betonggrå och överskåp i färgen "Cappuccino".

Allrum
Stort och luftigt allrum med utgång mot balkong. Ett lättmöblerat rum som rymmer både säng, soffa och matplats.

Badrum
Elegant badrum med stora grå keramikplattor på golv och väggar. Badrummet består av WC-stol från Duravit, tvättställ med kommod, spegelskåp, tvättställsblandare från Tapwell, dusch bakom duschvägg, handdukstork och vitvaror från Siemens.

Balkong
Mysig balkong om ca 4,1 kvm med gott om plats för möblemang och blomsterplantering,

Övrigt
-Till lägenheten hör ett förråd med nr 1201
-Energideklaration är ännu ej utförd
-Separat mätning och debitering av varmvattenförbrukning för respektive lägenhet
-Individuell mätning och debitering av el, inget abonnemang krävs utan debitering sker från bostadsrättsföreningen
-Det tillkommer en obligatorisk avgift för bredband om 165 kr/mån.
-Möjlig 2:a

Område
Här bor du i ett attraktivt läge vid Solna C. Utmärkta kommunikationer med T-bana (tar endast 10 min till T-centralen) och bussar med täta förbindelser. Bussar går även precis utanför på Sundbybergsvägen. Några hundra meter från lägenheten ligger Solna Centrum. Här finns flera modebutiker, systembolag, apotek, post och bank frisör, blomsterbutiker m.m. Du har även närhet till flera lummiga grönområden för promenad/motionsrunda. Här ligger bl. a Skytteholmsparken och Huvudstafältet. På 10-15 minuters promenad tar du dig till Huvudsta strand, ett kulturområde med vackra Huvudsta slott med tillhörande annexbyggnader, 4-H gård med djur, bad- och solklippor. Där ligger även Pampas Marina som erbjuder populär brunch på helgerna. Än mer grönområden ligger vid Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken. Mall of Scandinavia och Friends Arena nås på promenadavstånd. Här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer, evenemang och shopping som du inte hittar någon annanstans i Stockholm. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Hannebergsparken förvärvar fastigheterna Solna Skytten 5 och Skytteholm 2:19.

Föreningens ekonomi
Kabel TV
Ansluten till kabelnät.
Bredband
100/100 Mbit bredband samt ett baspaket med TV-kanaler är standard till lägenheten och debiteras med 165 kr/mån. Möjlighet finns att beställa fler kanaler eller snabbare bredband.

Bilplats
8 parkeringsplatser. Går att hyra för 1 200 kr/mån.

Gemensamma utrymmen
I entrén finns barnvagns- och rullstolsrum och på suterrängvåningen ligger lägenhetsförråden och cykelrummet som nås direkt utifrån eller med hiss.

Överlåtelseavgift
1 138 kr betalas av köpare.

Pantsättningsavgift
455 kr

Ägande i föreningen
Föreningen godkänner inte juridisk person.

Övrigt
Föreningen har ett gemensamt avtal för el. Individuell mätning och debitering av el och värme sker från föreningen.KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM