ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Rosengatan 8 (2tr)
Det vackra som kommer med sekelskiftesstilen, det praktiska som kommer med nyproduktion - i ett och samma boende! Välkommen till ett av centrala Sundbybergs pampigaste objekt med generös takhöjd, välvda fönster i original, djupa nischer, stora ytor och stilrena materialval. Fantastiskt läge som bjuder på ljus och rymd! Precis ovan anrika Sturegatan och invid Prästgården finner vi denna dröm i Brf Lampfabriken.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
8636 kr/mån
ANTAL RUM
6 st
VÅNING
2
BOAREA
163 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme och VA
BYGGNADSÅR
1912
UTGÅNGSPRIS
9 495 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Välkommen till denna otroligt charmiga 6 ROK på attraktiv adress i centrala Sundbyberg, där charmen av anno 1912 möter funktionen av nyproduktion. Rikligt med ljusflöde i kombination av genomgående materialval av klass i lägenheten skänker en rogivande atmosfär. Ett välutrustat kök med tillhörande praktisk köksö samt plats för matgrupp. Socialt och rymligt vardagsrum samt två badrum. Denna pärla har allt man kan önska sig. Välkommen att längta hem!

Hall
Här möts ni av en välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vacker klinker av marmor. Från hallen nås en av lägenhetens två badrum.

Vardagsrum
Väldisponerat vardagsrum med öppen planlösning mot lägenhetens kök. Här erbjuds ett vackert ljusinsläpp från tre av lägenhetens stora välvda fönster. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp såväl som matplats eller sällskapsdel. På golvet ligger genomgående parkettgolv i massivt trä och väggarna är vitmålade.

Kök
Här erbjuds genomgående hög kvalitét på materialval som ger det lilla extra. Skåpluckor med spegel i vacker grå/beige ton med grå bänkskiva i sten med tillhörande stänkskydd och underlimmad köksho. Köket är utrustat med infällda vitvaror bestående av kyl och frys, ugn, induktionshäll, köksfläkt och diskmaskin. Köksö med utrymme för sittplats. På golvet ligger vacker klinker av marmor.

Sovrum 1
Rummer erbjuder god plats för dubbelsäng och ett stort ljusinsläpp från två stora fönster. Från detta sovrum nås en av lägenhetens två klädkammare. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett.

Sovrum 2
Lägenhetens andra sovrum har gråmålade väggar och på golvet ligger parkett. Här nås lägenhetens andra klädkammare.

Sovrum 3
Lägenhetens tredje sovrum har vitmålade väggar och på golvet ligger parkett. Utgång till balkong.

Sovrum 4
Lägenhetens fjärde sovrum har vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 5
Lägenhetens femte sovrum har vitmålade väggar och parkettgolv.

Badrum 1
Toppfräscht och rymligt badrum utrustat med dusch och glasduschväggar, handfat med vit kommod och vägghängd toalett. På golvet ligger grått klinker och väggarna är av vitt kakel.

Badrum 2
Stort och rymligt badrum utrustad med badkar, vägghängd toalett, dubbelhandfat med svart kommod, dusch med glasduschväggar och tvättmaskin. På golvet ligger grått klinker och väggarna är av vitt kakel.

Övrigt
Ett förråd med nyttjanderätt hör till bostaden.

Omgivning
Bättre läge i Sundbyberg går knappt att få. Här bor man mitt i stadskärnan samtidigt som flera grönområden nås på några minuter. Utanför porten finns butiker, caféer, restauranger, serviceutbud och mycket shopping. Nya affärscentret Signalfabriken ligger ett par hundra meter bort där man även har Sats, hotell och ännu fler restauranger. I Sundbyberg finns ett rikt utbud av kultur och de centralare delarna ger en härlig och genuin småstadskänsla. För den som önskar finns även flera skolor och dagis i närområdet.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Föreningens fastigheten Råsten 3 byggdes ursprungligen 1912. Under åren 2012-2015 byggdes fastigheten om från kontor till bostäder och lokaler. Brf Lampfabriken är en äkta förening som bildades 2014 och de första boende fick flytta in i början av 2015. Föreningen består totalt av 71 unika bostäder. I föreningen finns även 20 lokaler och 6 garageplatser upplåtna med bostadsrätt.

Föreningen är del i flera gemensamhetsanläggningar (GA) med grannfastigheten Råsten 6 (Brf Pepparkakshuset) för bland annat matavfallsrum och parkering.

Bostadsrättsförening parkering: Föreningen upplåter 33 st p-platser utomhus för 650 kr/mån. Det finns även 19 st garageplatser inomhus i bostadsrättsgarage för 1600kr/mån
Boendeparkering finns på gatan för 600 kr/mån.

Bostadsrättsförening TV och bredband
Fastigheten är ansluten till Sundbybergs stadsnät- separata avtal tecknas och debiteras därefter.

Bostadsrättsförening gemensamma ytor
Cykel-/barnvagnsrum, gemensam tvättstuga och källsorteringsrum.

Föreningens renoveringar
2016 Byte av garageport, Installation av separat elmätare garage
2017 Byte av galler nedfart, Byte av glas hisschakt, Installation av nytt passersystem del
2017 Målning av innertrappa Rosengatan 8
2017 Installation av nytt passersystem slutförs
2017/2018 Utjämning entréer baksida + upprustning
2018 Fasadbelysning installerades

ÖVRIGT
Förråd tillhörande lägenheten finns i källaren.
Ingen avgiftsplanering planerad.
Delat ägande godkänns.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM