ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Ekensbergskajen 4
Välkommen till en exklusiv etage tvårumslägenhet i expansiva och populära Gröndal. I en grönskande sluttning invid Mälaren och i bästa läge! Med Mälaren i närheten och fina grönområden runt omkring är Gröndal ett otroligt vackert område. Helt enkelt ett hem att trivas i!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3168 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
BOAREA
75 kvm
HISS
Nej
BYGGNADSÅR
2018
UTGÅNGSPRIS
4 195 000 kr
UPPVÄRMNING
vattenburen värme (radiatorer) via fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Välkommen till en exklusiv etage tvårumslägenhet i expansiva och populära Gröndal. I en grönskande sluttning invid Mälaren och i bästa läge! Med Mälaren i närheten och fina grönområden runt omkring är Gröndal ett otroligt vackert område. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Hall
Välkomnande entré med vy mot lägenhetens öppna planlösning. Goda avhängningsmöjligheter och vackert golv i ek.

Vardagsrum
Modern öppen planlösning mot kök. Golv i ek samt ljusa väggar. Härligt med ljusinsläpp från de generösa glaspartierna och magisk utsikt.

Kök
Stilrent arkitektritat kök utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kombinerad kyl/frys, diskmaskin samt köksfläkt.

Badrum
Klinker/kakel på väggar och golv, övre del av väggarna är målade. Inredning med badrumsskåp, toalettpappershållare, duschglasdörr, WC-stol samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ljuvligt komfortvärmegolv.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med utgång mot balkongen. Gott om förvaringsmöjligheter i garderober längs vägg. Ytskikt likt resterande rum och stort fönsterparti som bidrar till en känsla av ljus och rymd.

Balkong
Fantastisk balkong med gott om plats för möblemang. Utgång via både övre vardagsrum och sovrum.

Övrigt
-Till lägenheten hör ett förråd med nyttjanderätt
-Tillträdesdatum är 2018-09-12
-Energideklaration är ännu ej utförd
-Föreningen debiterar varmvatten & hushållsel separat. Preliminära årsavgifter för hushållsel är 4125 kr samt 2250 kr för varmvatten.

Område
I Gröndal har du allt. Hoppar du på Tvärbanan i Liljeholmen är det bara någon station till den förtjusande stadsdelen. En idyll med lummig grönska, småstadsliv, ett rikt kulturutbud och flera badplatser. Här lever man trots närheten till det livliga Södermalm, som i en liten småstad. Nära vattnet med både butiker, kultur och service inpå knuten.
I Gröndals centrum finns ett rikligt utbud ifråga om affärer, restauranger och närservice. Vill du göra större inköp finns det vid Liljeholmstorget en stor shoppinggalleria som erbjuder en mängd butiker, livsmedel och matställen. Här njuter man av båtliv vid det legendariska Gröndalsvarvet, idylliska badsjön Trekanten, strövområden och motionsslingor utmed Mälaren och grönområdet Vinterviken. I området finns dessutom aktivitetsparken, Sannadalsparken. Parken är en långsmal aktivitetspark med lekplats, basketplan och en inhägnad fotbollsplan samt en plaskdamm under sommaren. För den konstintresserade finns den spännande konsthallen Färgfabriken. På en kvart tar du dig till T-centralen via Tvärbanan, eller 10 minuter med tunnelbanan till T-Centralen från det intilliggande Liljeholmen.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM