ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Solnavägen 98B, 6tr
**MÖJLIG TREA** Nu har du äntligen möjligheten att få köpa denna exklusiva lägenhet mitt i Råsunda som är känt för sina fina gamla kvarter. För den vackra Råsundavägen med sina alléer, butiker och restauranger, för SFs gamla Filmstaden och för fotbollen. Nu när den nya arenan är byggd får den gamla fotbollsstadion ge plats till ett nytt bostadsområde. Välkommen till en nyproducerad 2:a i hjärtan av Solna med både en blandning av lägenheter från förra seklet och vår moderna tid. Detta är en lägenhet belägen med ett bra läge i huset med en fantastik utsikt mot Charlottenburgsparken. Stilrent och fräscht badrum, smakfullt kök med alla bekvämligheter och ett sovrum som kan disponeras efter behag. Ett stenkast från vatten och natur och gång avstånd till Solnas puls och alla kommunikationer. Vänligen ring Eddie Can för mer information på följande telefonnummer: 073-145 53 55 alternativt: Eddie.can@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3312 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
6
BOAREA
54 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, kallvatten, kabel-tv/internet/telefon (basutbud).
BYGGNADSÅR
2017
UTGÅNGSPRIS
3 195 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Ibland är det själva läget som gör hemmet. Andra gånger är det lägenheten i sig som gör hemmet både ljuvt och till en borg. I vissa sällsynta fall går det att få både och. Som på Solnavägen 98B i Solna, i en helt ny och väldisponerad tvåa- med Svealands lägsta kommunalskatt. Hela härligheten börjar med en bra hall med massor plats för avhägning. Köket från Vedum är genomtänkt till minsta detalj med bra förvaring och arbetsyta invid de stora fönstret. Allrummet har stora fönster som släpper in ljus så det räcker, men ni kan också gå ut och möta solen i friska luften på den rymliga balkongen som ligger i ett bra läge.

Välkommen

- Attraktiv adress mitt i Solna.
- Rymlig balkong på 7kvm med plats för utemöbler.
- Köket är smakfullt med bra förvaring och alla bekvämligheter.
- Ett allrum som kan disponeras efter behag.
- Vackra promenadstråk ner till Råstasjön.
- Närhet till Solna C & Näckrosens tunnelbana, bussar, pendeltåg (Solna station) och tvärbana.
- Solna centrum, Mall of Scandinavia och Friends arena runt hörnet.
- Gångavstånd till Solna centrum.
- Lätt att ta sig ut på E4/E18.

Hall
Välkomnande hall med god avhängningsyta samt plats för ytterligare förvaring i garderoberna.

Kök
Stilrent kök med välplanerad och genomtänkt förvaring i både skåp och lådor samt. Köket är L-format och det finns gott om arbetsyta. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, häll, ugn, fläkt, mikro, köksö och diskmaskin. Köks bänken och köksön är av Guatemala marmor, och köket från Vedum

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med utgång mot balkong. Ett lättmöblerat allrum som rymmer både matplats, soffgrupp och övrig möblering.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med plats för stor säng och övrig möblering. Goda förvaringsmöjligheter i gardeorberna.

Badrum
Ett badrum som fyller både funktion och avkoppling. Helkaklat badrum i sober färgsättning. Badrummet består av spegel, tvättställ med kommod, dusch, wc och kombinerad tvätt-och torktumlare.

Balkong
Harmonisk balkong i anslutning till kök och vardagsrum.

Övrigt
Till lägenheten tillhör ett källarförråd.
Energideklaration för byggnaden finns för närvarande inte.

Område
I anrika Råsunda i Solna håller en ny stadsdel på att formas. Här har du nära till allt. Fantastiska kommunikationer med tunnelbana, buss, pendeltåg och den nya tvärbanan. Närhet till shopping och service samtidigt som du har fina grönområden för rekreation. De fotbollsintresserade har nära till Friends Arena, Sveriges nationalarena. Och de shoppingsugna har nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia bara några minuter bort. Det är aldrig långt till ett grönområde då det finns små undangömda oaser bland husen i Råsunda och Råstasjön ligger ett stenkast bort. Bland sevärdheterna finns Gamla filmstaden som byggdes under svensk stumfilms storhetstid, här filmade man ända till 1969. Filmstaden har ombildats till en modern stadsdel där bostäder blandas med arbetsplatser, gammalt med nytt.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Charlottenburgsparken registrerades hos Bolagsverket under 2011. Föreningen äger fastigheten Charlottenburg 11 som består av 129 lägenheter samt underliggande garage. Föreningen är äkta och de äger marken.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Innergård med plats för lek
-Cykelförråd
-Barnvagnsförråd
-Garage

KOMMANDE RENOVERINGAR
Nyproduktion. Under den kommande 10-årsperioden bedöms därför underhållet begränsas till vad som avsatts för löpande periodiskt underhåll.

TV & BREDBAND
Kabel-tv/bredband/telefoni (basutbud) via Comhem ingår i avgiften. Kostnader utöver grundutbudet tillkommer.

PARKERING
Föreningen har ett garage med 81 bilplatser. Blockuthyrs av föreningen till helägt dotterbolag av typen parkeringsbolag.

ÖVRIGT
-Enskild mätning per lägenhet av hushållsel och varmvatten
-Föreningen godkänner delat ägande
-Juridisk person godkänns inte som medlem

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM