ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Evenemangsgatan 18
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2236 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
13
BOAREA
45 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. värme, kallvatten, bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV (lagom). Varje bostadsrättsinnehavare ska besitta 2 stycken digitala tv-boxar. Digitalboxarna tillhör lägenheten.
BYGGNADSÅR
2014
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
BESKRIVNING
Välkommen till en stilsäker tvåa med härlig inglasad balkong i växande Arenastaden, Solna! Lägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum i öppen planlösning mot kök, rogivande sovrum, goda förvaringsmöjligheter och ett modernt badrum med tvättmaskin samt torktumlare. Här finns vackra och tidlösa materialval samt flertalet fönsterpartier som skänker rikligt med ljus. I och med utbyggnaden av tunnelbanenätverket till Haga- och Arenastaden, samt tvärbanans expansion genom Solna, samtidigt som Mall of Scandinavia etablerats ett stenkast bort, anses Arenastaden vara ett område för framtiden. En perfekt bostad helt enkelt. Välkomna på visning!

Hall
Välkomnande hall med vita väggar och vit ek-laminat, vilket är genomgående för lägenheten. Goda avhängningsmöjligheter samt plats för att ställa skor. Här finns även skjutdörrsgarderober i vitt som rymmer gott om förvaring.

Badrum
Stilrent badrum med vita kakelplattor på väggarna i kontrast mot mörk klinker på golv. I badrummet finns ett tvättställ, spegelskåp med ovanliggande belysning, dusch bakom svängbar glasdörr, wc-stol, handdukstork och en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Kök
Ett stilrent kök med mörk bänkskiva, vita släta luckor, rostfria handtag och kakelsättning i vitt. Här finns goda förvaringsutrymmen i praktiska över- och underskåp. Moderna vitvaror som består av kombinerad kyl/frys, integrerad köksfläkt ugn, mikrovågsugn, spishäll och diskmaskin.

Vardagsrum
Ett öppet och ljust vardagsrum som har ett fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönster. Här finns plats för en soffgrupp, TV-bänk och matgrupp. Gott om plats för nära och kära att umgås. I anslutning till vardagsrummet når ni den härliga balkongen.

Sovrum
Här hittar ni ett rogivande sovrum med plats för en stor säng, tillhörande sängbord och ytterligare förvaring om så önskas. Vita väggar samt fondvägg i sobert mönster. Det ljusa golvet och stora fönsterpartiet bidrar till en härlig känsla av rymd. I anslutning till sovrummet finns en rymlig garderob med skjutdörrar.

Balkong
Trevlig inglasad balkong med härlig vy där ni kan njuta av något gott efter middagen. Här finns plats för möblemang och blomsterplantering.

Övrigt
-Varmvatten och el debiteras separat

Område
Ett stenkast från området finns Råstasjön och ytterligare en bit bort ligger Hagaparken, två av Stockholms vackraste naturområden, som möjliggör ett aktivt fritidsliv. I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som sjuder av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga. Den nya stadsdelen är redan hem för nytänkande bostadslösningar, den svenska nationalarenan Friends Arena, ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends och Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia. Stockholmsregionen växer i snabb takt och efterfrågan på bostäder är stor. Arenastaden innehåller trygga bostadslösningar som lever upp till så väl dagens som framtidens krav på moderna hem.

I området finns goda kommunikationer med bland annat pendeltåg till Odenplan som ligger en station bort och endast 7 minuter till T-centralen. T-banans blå linje går från Solna Centrum eller Näckrosen. Här finns även goda bussförbindelser med löpande bussar till Solna C

PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Fribiljetten bildades 2011 och en äkta bostadsrättsförening.Föreningen äger fastigheten Nationalarenan 4 som består av ett flerbostadshus med 143 bostadsrättslägenheter, samt 2 lokaler. Totalentreprenadavtal tecknades med Peab Bostad AB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Barnvagns-och rullstolsförvaring
-Soprum
-Tvättstuga samt städ finns i éntreplanet
-Cykelrum samt fastighetsförråd nås via separat entré i anslutning till bostadsentrén.
-Gård med lekplats på tomtmark
-Övernattningslägenhet

TV & BREDBAND
Bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV (lagom) ingår i månadsavgfiten. Varje bostadsrättsinnehavare ska besitta 2 stycken digitala tv-boxar. Digitalboxarna tillhör lägenheten.

PARKERING
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkeringsplatserna i Arenagaraget hyrs ut av Parkman. Det finns över 800 platser fördelat på tre plan. Om Du vill hyra en garageplats kontakta Lilian Forsling på tel. 08-506 833 05 alternativt mejla till lilian.forsling@parkman.nu
I övrigt råder boendeparkering i området. Tillstånd för boendeparkering utfärdas utav Solna Stad.

ÖVRIGT
-Föreningen sänkte avgiften med 15% 2018-01-01
-Delat ägandeskap kan accepteras beroende på kreditvärdighet
-Juridisk person accepteras ej i föreningen
-Varmvatten och el debiteras separat
-Besök gärna föreningens hemsida: http://www.fribiljetten.com/
Renoveringar - utförda och planerade

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM