ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Råstensgatan 3B
En drömbostad om 105 kvm belägen i vacker fastighet anno 1891 med stilsäker interiör, generös takhöjd, välvda fönster i original och sagolikt vackra ytskikt och materialval karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad mitt i centrala Sundbybergs stadskärna invid flera grönområden. Stora fönsterpartier med djupa och speglade nischer låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. De snövita natursköna stenväggarna och höga golvsocklarna ramar in den vackra träparketten. Precis ovan anrika Sturegatan och invid Prästgården finner vi denna dröm i Brf Pepparkakshuset. Kontakta ansvarig mäklare Christian Karatas för mer information - 070 210 28 19, christian.karatas@bronzefast.se. Välkommen att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
5198 kr/mån
ANTAL RUM
5 st
BOAREA
105 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
ink. värme, VA
BYGGNADSÅR
1891
UTGÅNGSPRIS
6 095 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
En drömbostad belägen i vacker fastighet anno 1891 med stilsäker interiör, generös takhöjd, välvda fönster i original och sagolikt vackra ytskikt och materialval karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad mitt i centrala Sundbybergs stadskärna invid flera grönområden. Stora fönsterpartier med djupa och speglade nischer låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. De snövita natursköna stenväggarna och höga golvsocklarna ramar in den vackra träparketten. Precis ovan anrika Sturegatan och invid Prästgården finner vi denna dröm i Brf Pepparkakshuset. Välkommen att längta hem!

Hall
Välkomnande hall med ingång från gatan som direkt tar er till lägenhetens kök och vardagsrum och har goda avhängningsmöjligheter invid dörr. Här finner vi utomordentligt vacker träparkett som följer hela lägenheten hand i hand med ljusgrå väggar och högt i tak som skapar en modern känsla.

Kök
Välplanerat kök med stilsäkert grå skåpsluckor och generöst ljusflöde från välvda fönster med djup fönsternisch. Praktiska väggskåp med gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i grå sten med samma stänkskydd och infälld belysning under väggskåpen gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Här finns gott om plats för generös matgrupp för minnesvärda middagar med hela familjen och vänner. Vitvarorna i detta kök består av frys och kyl, infälld ugn, mikrovågsugn, integrerad spishäll och köksfläkt i rostfritt utförande och diskmaskin bakom skåpsluckor gör detta kök komplett. Genomgående träparkett som följer hela lägenheten med ljusgrå väggar.

Vardagsrum
Liksom köket och matsalen erbjuder detta rum en imponerande rymd samt fantastiskt ljusinsläpp genom det stora välvda fönsterpartier med genomgående djupa fönsternischer. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang och genomgående högt i tak som stärker ett redan luftigt intryck. Genomgående träparkett som följer hela lägenheten med vita väggar.

Master Bedroom
Tre genomgående karaktärsdrag hemmet har ser vi även här med högt i tak, snygga ytskikt och vackert genomgående träparkett i hela lägenheten med vita väggar skänker rummet härlig karaktär. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och garderob invid stort fönsterparti med ett rogivande ljusflöde.

Sovrum 2 & 3
Dessa två sovrum bjuder på fantastiskt ljusinsläpp genom de välvda fönsterpartierna med genomgående djupa fönsternischer samt vackra detaljer, vita väggar och fint genomgående träparkett. Gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbler där ena sovrummet har en platsbyggd garderob. Det ena rummet används idag som arbetsrum med goda arbetsytor och förvaringsytor bakom gardinpartier som skalar av rummet.

Badrum
Badrum i lyxklassen med hotellkänsla och tilltalande materialval. Grått klinker på golv och vita stenväggar samspelar med den magnifika dubbelduschen för två. Duschpartiet är i mässing med både glasvägg och väggar i vitt kakel samt trägolv. Spegel ovan vitt handfat i porslin med avlastningsyta i trä ovan, vägghängd WC och spotlights i tak. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

WC
Gästtoalett med tilltalande materialval som vitt kakel ihop med ljusa väggar och grått klinker på golv. Badrummet är utrustat med vitt porslinshandfat med kran i trendig mässing, spegel ovan samt kommod under med en hylla ovanför WC.

Omgivning
Bättre läge i Sundbyberg går knappt att få. Här bor man mitt i stadskärnan samtidigt som flera grönområden som tornparken och Lötsjön nås på några minuter. Utanför porten finns butiker, caféer, restauranger, serviceutbud och mycket shopping. Nya affärscentret Signalfabriken ligger ett par hundra meter bort där man även har Sats, hotell och ännu fler restauranger.
Stort utbud av kommunikationer finns att välja på bland tunnelbana, tvärbana, bussar och flygbussar. Även det strax utanför porten. I Sundbyberg finns ett rikt utbud av kultur och de centralare delarna ger en härlig och genuin småstadskänsla. För den som önskar finns även flera skolor och dagis i närområdet.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM