ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Järnvägsgatan 28, 3 tr. etage
ACCEPTERAT PRIS Pampig etagelägenhet med imponerande rymd, panoramafönster från golv till tak och balkong i soligt västerläge. Sagolik eldstad, matsal, modernt kök med stilsäker interiör och tre sovrum samt två vardagsrum. Övre plan erbjuder en härlig sällskapsyta med takfönster som gör denna bostad unik! Ogenerat läge med enastående vy över Landsvägen och dess vackra fasader. Optimal planlösning, smakfulla färgval och sociala sällskapsytor gör detta till en enastående lägenhet med bästa läge i Sundbyberg. Välkommen att längta hem! - Bästa läget i Sundbyberg - Etagelägenhet - Panoramafönster - Balkong i väst - Fungerande eldstad - Genomgående stilrena materialval - Garage i huset - Stora förråd följer med nyttjanderätten - Solid brf med god ekonomi
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
6093 kr/mån
ANTAL RUM
5 st
VÅNING
3
BOAREA
143 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud)
BYGGNADSÅR
1950
UTGÅNGSPRIS
7 995 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
BESKRIVNING
HALL
Välkomnande hall med god förvaring och praktiskt klinkergolv. Från hallen når ni bostadens nedre vardagsrum som tar er vidare genom lägenheten.

VARDAGSRUM
Socialt vardagsrum med lättmöblerade och luftiga ytor som rymmer soffgrupp med tillhörande möblemang. Högt och fritt läge skapar härligt ljusinsläpp genom vardagsrummets stora fönsterparti. Härifrån går en trappa som sammankopplar de olika våningsplanen.

KÖK/MATSAL
Nyrenoverat och stort kök från Kvik med goda arbetsytor och vackert stänkskydd. Spotlights i tak, vackra vita köksluckor samt över- och underskåp som inrymmer all önskvärd förvaring. Full maskinell utrustning som består av kyl & frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, ugn, häll, fläkt samt vinkylare från Siemens.

MASTER BEDROOM
Rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter, generös golvyta och trivsam rymd. Här ryms med enkelhet dubbelsäng, tillhörande nattduksbord och övrigt möblemang som önskas. Stor klädkammare.

SOVRUM 2
Harmoniskt och rymligt sovrum intill kök. Lättmöblerat med plats för säng, förvaring och/eller arbetshörna. Här finns stora möjligheter att kreativt anpassa efter tycke och smak.

BADRUM
Helkaklat badrum med duschhörna, wc-stol, handfat med tillhörande kommod under samt spegel ovan.

BALKONG
Härlig och lättmöblerad balkong i västerläge med utgång från vardagsrummet.

ÖVRE PLAN

VARDAGSRUM
Vardagsrum med vindskaraktär. Lättmöblerade ytor som rymmer soffgrupp med tillhörande möblemang. Härligt ljusinsläpp genom takfönster. Social planlösning där eldstaden sätter pricken över i:et.

SOVRUM 3
Harmoniskt och rymligt sovrum med plats för säng, förvaring och/eller arbetshörna samt härligt ljusinsläpp via takfönster.

ÖVRIGT
- Två förråd med nyttjanderätt hör till bostaden
- Lägenheten är enligt föreningen anteckningar 4 rok, men disponeras i dagsläget som 5 rok.

OMGIVNING
Bättre läge i Sundbyberg går knappt att få. Här bor man mitt vid Centrala Sundbybergs Torg, samtidigt som flera grönområden nås på några minuter. Inte långt utanför porten finns butiker, caféer, restauranger, SATS, serviceutbud och mycket mer. Nya affärscentret Signalfabriken ligger ett par få meter bort där man även har, Story Hotell, Phils burger, Matilde, Public många, många fler restauranger. Stort utbud av kommunikationer finns att välja på bland tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar och flygbussar. I Sundbyberg finns ett rikt utbud av kultur och de centralare delarna ger en härlig och genuin småstadskänsla. För den som önskar finns även flera skolor och dagis i närområdet.
PLANLÖSNING
FÖRENING
FÖRENINGEN
Brf Posten 6 är en äkta bostadsrättsförening som innehaft äganderätten till fastigheten Posten 6 sedan oktober 1996. Byggnaden färdigställdes 1950 och är uppförd i 4-5 våningar samt källare (garage med 11 platser) och vind. Föreningen består (från och med våren 2017) av 17 lägenheter om 1877 kvm och 3 uthyrda lokaler om 424 kvm.


UTFÖRDA RENOVERINGAR
- 2016, OVK-besiktning slutförd, expansionskärl bytt, nödbelysning installerad
- 2014, Målning av garagetak
- 2013, Samtliga fönster mot gatan renoverades. Värmekabel i hängrännor och stuprör installerades
- 2012, Renovering av terrassen
- 2009, Bredband installerades i fastigheten. Leverantör Sundbybergs Stadsnät
- 2007, Samtliga fönster mot gården renoverades
- 2006, Elstigare och elcentraler utbytta Järnvägsgatan
- 2005, Samtliga balkonger renoverades
- 2003, C:a 75% av vattenstammarna utbytta, elstigar och elcentraler utbytta på Stationsgatan
- 1998, Trappuppgångar renoverades och nya säkerhetsdörrar monterades

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Terrass
- Cykelförråd
- Barnvagnsförråd
- Soprum
- Tvättstuga

TV OCH BREDBAND
Sundbybergs Stadsnät, (Kabel-TV basutbud betalas av föreningen).

PARKERING
Föreningen har 11 garageplatser. Separat kö tillämpas. Avgift: 750 kr/mån.

ÖVRIGT
- Juridisk person accepteras inte som köpare.
- Föreningen godkänner delat ägande.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM