ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Lustgårdsgatan 14
En drömvåning om 7 Rok i etageläge högst upp i huset med stilsäker interiör, sagolikt hela 4,1m högt i tak från golv till nock och fyra balkonger i två olika väderstreck ut över takåsarna karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad på en av Kungsholmens populäraste gator med gångavstånd till vackra promenadstråk längst Hornsbergstrand. Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Snövitmålade väggar ramar in det genomgående vackra mörkbruna trägolvet. Kontakta ansvarig mäklare Ramin Jahangiri för mer information - 070 810 48 03, ramin.jahangiri@bronzefast.se. Välkommen att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
7085 kr/mån
ANTAL RUM
7 st
VÅNING
9
BOAREA
181 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme, VA, sophantering, kabel-TV.
BYGGNADSÅR
2015
UTGÅNGSPRIS
12 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
BESKRIVNING
En drömvåning om 7 Rok i etageläge högst upp i huset med stilsäker interiör, sagolikt hela 4,1m högt i tak från golv till nock och fyra balkonger i två olika väderstreck ut över takåsarna karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad på en av Kungsholmens populäraste gator med gångavstånd till vackra promenadstråk längst Hornsbergstrand. Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Snövitmålade väggar ramar in det genomgående vackra mörkbruna trägolvet. Välkommen att längta hem!

Hall
Välkomnande hall med vackert mörkbruna trägolvet som följer hela lägenheten med vita väggar och högt i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens kök och vardagsrum och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr och i de stilrena platsbyggda garderoberna bakom vita skjutdörrar.

Vardagsrum undre plan
Magnifikt vardagsrum i öppen planlösning mot kök med stora fönsterpartier och utgång till nedre planets rymliga balkong ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt stor matplats för hela 8 personer för härliga middagar. Mörkbrunt genomgående trägolv följer hela lägenheten med vitmålade väggar.

Kök
Välplanerat kök med stilsäkert vita skåpsluckor och generöst ljusflöde från fönsterpartier. Praktiska högskåp med gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan svart bänkskiva gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Vit kakelsättning ovan bänkskiva med infälld belysning under väggskåpen och matplats intill. Vitvarorna i detta kök består av frys och kyl, infälld ugn, integrerad mikrovågsugn, integrerad spishäll, köksfläkt i rostfritt utförande samt diskmaskin bakom vita skåpsluckor gör detta kök komplett. Mörkbrunt genomgående trägolv följer även här med vitmålade väggar.

Sovrum 1
Generöst sovrum som bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stort fönsterparti med glasade balkongdörrar mot en av bostadens vädringsbalkong ger ett rogivande ljusflöde. Mörkbrunt genomgående trägolv följer även här med vitmålade väggar samt en fondvägg i mörkbrunt utförande.

Sovrum 2 & 4
Spatiöst sovrum med fönster som skänker rikligt av ljusinsläpp. Här finns gott om plats för en säng och nattduksbord samt arbetshörna om så önskas. Mörkbrunt genomgående trägolv följer även här med vitmålade väggar samt en fondvägg i mörkbrunt utförande.

Sovrum 3/ allrum
Liksom vardagsrummet erbjuder detta rum imponerande rymd samt mörkbrunt genomgående trägolv och vita väggar och fantastiskt ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet. I dagsläget disponeras detta rum som ett allrum med soffparti samt del för arbetshörna. Möjligheten finns att använda detta rum som matsal med gott om plats för större matbord för mysiga middagar med familj och vänner. Mörkbrunt genomgående trägolv följer även här med vitmålade väggar.

Badrum undre plan
Helkaklat badrum med tilltalande materialval som vitkaklade väggar och grå klinker på golv som går hand i hand med det fristående handfatet med vit kommod undertill. Vitt spegelskåp med spotlights ovan handfatet, WC, modern glasad duschvägg, både tvättmaskin och torktumlare under generös arbetsbänk med rymliga vita väggskåp ovan med spotlights.

Sovrum 5/ Master Bedroom övre plan
Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även här med högt i tak, moderna ytskikt och vackert genomgående mörkbrunt trägolv följer hela lägenheten med vita väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stort fönsterparti med glasade balkongdörrar mot bostadens andra vädringsbalkong. Mörkbrunt genomgående trägolv följer hela lägenheten med vitmålade väggar.

Badrum övre plan
Helkaklat badrum med tilltalande materialval som vitkaklade väggar och grå klinker på golv som går hand i hand med det fristående handfatet med vit kommod undertill. Vitt spegelskåp med spotlights ovan handfatet, vägghängd WC och vitt badkar.

Vardagsrum övre plan
Stort och socialt vardagsrum på övre plan med sagolikt hela 4,1m högt i tak från golv till nock, gott om plats för generös soffgrupp, TV-möblemang och övrig tänkbar möblering. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Stora fönsterpartier samt utgång mot charmig balkong.

Balkonger och vädringsbalkonger
Mysiga balkonger mot takåsarna i två olika vädringsstreck. Gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande förråd.

Område
Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förändring. En idyllisk småstad med nya kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Utomordentligt bra läge med perfekt kombination av närhet till vattenliv liksom storstadspuls. Ett stenkast till Hornsbergs strands strandpark med solterrasser, badbryggor, båtplatser och trevlig strandpromenad i. Området erbjuder ett brett restaurangutbud, fullt serviceutbud och gångavstånd till lummiga grönområden och parker. Utmärkta kommunikationer med flertalet stadsbussar liksom tunnelbanans blå linje som gör det enkelt att nå stadens alla hörn. Härliga springstråk längs Kungsholms strand i närheten. Snabbt ut till motorvägen både söderut och norrut. Med cykel eller till fots är det nära till Stockholms City liksom Kungsholmen runt och vidare till stadskärnan. Harmoniskt och citynära stadsliv när det är som bäst.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Brf Västermalms Atrium är en äkta bostadsrättsförening som består utav 165 lägenheter med bostadsrätt samt 3 lokaler till uthyrning. I dagsläget är de uthyrda till Kemtvättsgruppen Stockholm AB, Pellegrini Stockholm AB & Pysslingen Förskolor och Skolor AB. Bostäderna är fördelade på två hus, Norra och Södra huset, med 14 respektive 15 våningsplan och källare.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Det finns förvaringsutrymmen för cyklar, barnvagnar och rullstolar
- Föreningen har en trevlig innergård
- Till samtliga lägenheter finns ett förråd att disponera.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
- Löpande underhåll sker, nedan är utfört under 2017:
- Leverans av låsta grindar till innegården.
- Installation av fjärrstyrning portlås där medlem kan öppna port momentant eller under
begränsad tid för besökande
- Bytt teknisk respektive ekonomisk förvaltare.
- Installerat 20 st el-laddplatser i garaget med bidrag från Naturvårdsverket.
- Gjort en 50-årig underhållsplan.
- Genomfört 2-årsbesiktning av allmänna utrymmen och medlemslägenheter.
- Installerat automatiska dörröppnare i samtliga portentréer.
- Installerat samkoppling av den elektriska tillsatsvärmen i lägenheterna med övrig
hushållsel, då användningen av eltillsatsvärmen varierar stort mellan enskilda
lägenheter.

TV OCH BREDBAND
Ownit är leverantör av bredband/TV/telefoni, och kostnaden för basutbud med 100 mb hastighet och basTV-utbud är inkluderat i månadsavgiften. Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang och preliminärdebitering sker månadsvis, med kvartalsvis avräkning mot uppmätt förbrukning.

PARKERING
Föreningen har 79 garageplatser i eget garage. Till fastigheten hör garage som är placerat under husen, består även av 5 MC-platser. Pris för bilplats är f n 1 800 kr/månad med tillägg av 200 kr/månad för de med laddbox. Pris för MC-plats är f n 500 kr/månad. För närvarande finns det några lediga platser. Parkering sker på gatan i enlighet med Stockholms Stads bestämmelser. Boendeparkering tillämpas för mantalsskrivna på adressen. Tillstånd ansöks hos Trafikkontoret, telefon 08-508 263 00 eller på www.stockholm.se/parkering.

ÖVRIGT
Juridisk person godkänns inte.
Delat ägande godkänns, dock minsta ägarandel 10%.
Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang och debiterar respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning varje månad (obligatorisk anslutning). Nuvarande avgiftspålägg för elen är 284kr/månad för denna lägenhet, vilket avräknas mot faktisk förbrukning.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM