ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Järva skjutbaneväg 58, 5tr
Varmt välkommen till en underbar lägenhet med gavelläge i populära Järvastaden! En utmärkt trea i en välskött förening med mycket god ekonomi där man har bland de lägsta avgifterna i hela Järvastaden. December månad har varit avgiftsfri flera år i rad. Lugnt och familjevänligt område med naturen som granne och goda kommunikationer samt närservice på bekvämt avstånd. Lägenheten erbjuder en stor, inglasad balkong som gör det möjligt att vistas här året runt. Den genomtänkta planlösningen ger dig ett mycket praktiskt och behagligt boende bestående av en stor hall, ett rymligt badrum med tvättmöjligheter, två ordentliga sovrum samt ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Fantastiskt ljusinsläpp genom fönster som vetter mot två olika väderstreck. Bostaden erbjuder även gott om förvaringsmöjligheter i garderober och en generös klädkammare.10 minuters promenad till Ulriksdals station och mycket nära till busshållplats med buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana. Runt husknuten finns fina strövområden i Igelbäckens naturreservat och Ursviks motionsspår. På gångavstånd når man även Arenastaden med Skandinaviens största köpcenter Mall of Scandinavia. Vänligen kontakta Joe Maatouk för mer information - 0708 104 822 alt. Joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3449 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
5
BOAREA
129.5 kvm + 14 kvm biarea
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA (exkl.varmvatten) & bostadsrättstillägg
BYGGNADSÅR
2011-2012
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Varmt välkommen till en underbar lägenhet med gavelläge i populära Järvastaden! En utmärkt trea i en välskött förening med mycket god ekonomi där man har bland de lägsta avgifterna i hela Järvastaden. December månad har varit avgiftsfri flera år i rad. Lugnt och familjevänligt område med naturen som granne och goda kommunikationer samt närservice på bekvämt avstånd. Lägenheten erbjuder en stor, inglasad balkong som gör det möjligt att vistas här året runt. Den genomtänkta planlösningen ger dig ett mycket praktiskt och behagligt boende bestående av en stor hall, ett rymligt badrum med tvättmöjligheter, två ordentliga sovrum samt ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Fantastiskt ljusinsläpp genom fönster som vetter mot två olika väderstreck. Bostaden erbjuder även gott om förvaringsmöjligheter i garderober och en generös klädkammare.10 minuters promenad till Ulriksdals station och mycket nära till busshållplats med buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana. Runt husknuten finns fina strövområden i Igelbäckens naturreservat och Ursviks motionsspår. På gångavstånd når man även Arenastaden med Skandinaviens största köpcenter Mall of Scandinavia.


- Flera förskolor, skolor och lekparker i området
- Gym och närservice inom gångavstånd
- Ett av Stockholms mest expansiva områden med en härlig blandning av lägenheter, villor och radhus
- Natur och citynära
- Cykelavstånd till Kista och Universitetet

Övrigt
-Till lägenheten hör ett förråd på entréplan
-Tillägg om ca 719 kr tillkommer på månadsavgiften avseende el, varmvatten och kabel-TV.


Område
Järvastaden är en idealisk plats för dig som vill bo både nära naturen och storstadspuls. I området finns en utmärkt Icabutik, flera trevliga restauranger, café och populära gymmet Puls & Träning. Du har även nära till Friends Arena som invigdes under 2012 som är byggd för att kunna anpassas till alla typer av evenemang. Här finns även Skandinaviens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia som erbjuder det mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design. Närheten till naturen är uppskattad av många. Man kommer direkt ut i motionsspåren som börjar vid Ursviks motionsgård på cirka 5 minuter. Under vintertid förvandlas joggingspåren till riktigt bra skidspår. Det finns även naturskön omgivning att njuta av runt Ulriksdals slott och Överjärva gård. Igelbäckens naturreservat är självklart en stor tillgång. Alldeles i närheten av bostaden finns även den enormt omtyckta lekparken Mulle Meck. I Järvastaden finns det gott om förskolor och skolor. Järvastaden AB har ett samarbete med Solna stad och Sundbybergs kommun där målet är att alltid kunna erbjuda familjer som bor här förskoleplats i Järvastaden. Det finns flera förskolor så du kan börja dagen med en lugn promenad tillsammans med barnen istället för att ta bilen till skolan. Raul Wallenbergskolan är en nyöppnad grundskola här i Järvastaden och det finns fler grundskolor nära intill i både Solna och Sundbyberg.

Pendeltåget kompletteras med flera busslinjer som går i området: Buss till Solna C, Hallonbergen eller Bergshamra där du har T-bana. Du som bilpendlar kommer att uppskatta att det är lätt att ansluta till både E4 och E18. När du ska resa längre ligger Bromma flygplats dessutom nära till hands och till Arlanda kan du ta dig genom flygbussarna eller pendeltåget.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM