ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Landsvägen 71 (Vån 8)
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4755 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
8
BOAREA
109 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, kallvatten och förråd.
BYGGNADSÅR
2014
UTGÅNGSPRIS
8 395 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
BESKRIVNING
Redan i bostadshusets entré förstår man att detta är en bostad utöver det vanliga! Ett förstklassigt boende i husets solsida, högt upp i ett fördelaktigt läge. Fantastisk planlösning, Lyxiga materialval med en personlig touch när den är som bäst. Materialvalen är av hög standard som genomsyrar hela bostaden med Miele maskiner, Vedum kök och massiva trägolv "genomgående". Tre stora sovrum, tvättstuga, exklusivt stort spa badrum med golv värme. Bostaden kompletteras av en inglasad balkong om ca 30 kvm med utgång från den stora samvaron som kök/vardagsrum, vilket inbjuder med en öppen planlösning. Från maj till september är glasskjutdörren till balkongen helt öppen och blir en förlängning av bostaden.
Detta är ett koncept boende med en gemensam takterrass och ett Orangeri som går att boka. Här har du en exklusiv orangeri i glas, med fullt utrustat kök och sittplatser för upp till 35 personer, braskamin och förstklassig övrig inredning. Hela föreningen kan nyttja den yttre takterrassen som inbjuder till en skön samvaro med solsängar soffor och matplatser, platsbyggda grillar, sandlådor, gräsplättar och kikare med utsikt över hela Stockholm! Här uppe bjuder man även in till olika gemensamma evenemang och aktiviteter som vinprovningar, yoga, lucia med mera! Vid intresse konta mäklare Ramin Jahangiri 070 810 48 03
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM