ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Pippi Långstrumps Gata 39
Varmt välkomna till denna makalösa etage-lägenhet om fyra rum och kök på 106 kvadratmeter i populära Brf. Snickarboa, Annedal/Sundbyberg. Fördelat på två plan finner ni stora fönsterpartier i tvåa väderstreck, golvvärme i hela bostaden, sociala ytor, tre generösa sovrum, två badrum samt både uteplats och balkong. Förutom en fantastisk bostad bor ni med trevliga Bällstaån som närmsta granne samt har närhet till såväl natur som citylivet och allt vad det har att erbjuda. Passa på att lägga beslag på ett boende utöver det vanliga! Kontanta ansvarig mäklare Caroline för mer info eller förhandsvisning! Gå gärna in på föreningens fina hemsida https://www.brfsnickarboa.se/
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
5093 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
4
BOAREA
106 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme och VA.
BYGGNADSÅR
2012
UTGÅNGSPRIS
4 920 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Varmt välkomna till denna magiska etage-lägenhet om fyra rum och kök på 106 kvadratmeter i populära Brf. Snickarboa, Annedal/Sundbyberg. Fördelat på två plan finner ni stora fönsterpartier, golvvärme i hela bostaden, sociala ytor, tre generösa sovrum, två badrum samt både uteplats och balkong. Förutom en fantastisk bostad bor ni med trevliga Bällstaån som närmsta granne samt har närhet till såväl natur som citylivet och allt vad det har att erbjuda.

Passa på att lägga beslag på ett boende utöver det vanliga!

NEDRE PLAN

UTEPLATS
På loftgången, invid bostaden entré finner ni denna mysiga uteplats med gott om utrymme för önskad möblering. Med utsikt över mysig innergård skapas den självklara platsen att avsluta dagen på.

HALL/ENTRÉ
Väl innanför dörren möts ni av en rymlig och välkomnande hall med mörkare klinker på golv och ljusa väggar. Tack vara den generösa golvytan finns här god plats för önskade förvarings- och avhängningsmöjligheter.

VARDAGSRUM
I anslutning till hallen finner ni bostadens spatiösa vardagsrum med ekparkettgolv och ljusa väggar, vilket är genomgående för hela bostaden. Vardagsrummet erbjuder plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang. Tack vara fönsterparti från golv till tak frambringas ett fantastiskt ljusinsläpp som ger rummet det där lilla extra.

KÖK
Från vardagsrummet tar ni er till bostadens stilrena och moderna kök med goda arbetsytor på båda sidor. Förvaring i form av under- och överskåp bakom ljusa skåpsluckor. Maskinell utrustning i form av separat kyl och frys, varmluftsugn, spishäll, integrerad diskmaskin samt fläkt.

MATSAL
Oavsett om ni är en stor familj eller inte, en luftig matplats är aldrig fel. Här finns utrymme för större matgrupp och ljusinsläppet är lika fängslande som i vardagsrummet tack vara stort fönsterparti. Från matsalen når ni bostaden ena badrum, förvaringsutrymmet under trappan, bostadens balkong samt övervåningen.

BALKONG
Förutom uteplats på framsidan erbjuder bostaden en mysig balkong med utsikt över Bällstaån på baksidan. Plats för önskat möblemang där endast fantasin sätter gränserna.

BADRUM
Modernt och helklaklat badrum i både ljusa och mörka toner. Bekvämligheter i form av golvvärme, badkar, vägghängd WC, tvättställ med tillhörande kommod samt torktumlare och tvättmaskin.

ÖVRE PLAN

HALL
Öppen och rymlig hall som med enkelhet kan möbleras och användas efter egna önskemål. Förutom access till sovrummen och bostadens andra badrum ger hallen er även tillgång till förvaring i praktiskt garderob.

SOVRUM 1
Bostadens master-bedroom med plats för fullstor säng, tillhörande möblering samt ytterligare plats för önskad förvaringsmöbel. Med en fransk balkong som vetter mot Bällstaån genereras noll insyn från grannarna.

SOVRUM 2
Ljust och rymligt sovrum god plats för säng samt ytterligare önskad möblering. Stort fönsterparti från golv till tak med utsikt över mysig innergård.

SOVRUM 3
Ljust och rymligt sovrum god plats för säng samt ytterligare önskad möblering. Stort fönsterparti från golv till tak med utsikt över mysig innergård.

BADRUM
Stilrent och helkaklat badrum i samma färgsättning som på nedervåningen. Bekvämligheter i form av generös duschhörna, tvättställ med tillhörande kommod och vägghängd WC och golvvärme.

ÖVRIGT
- Till lägenheten hör ett källarförråd med nyttjanderätt.
- Obligatoriskt tillägg om 124kr/mån tillkommer för bredband.
- Avgiften sänktes med 215 kr i Juni 2019.

OMRÅDE
Bromma/Annedal ligger i gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. I närheten finns Marabouparken med en vacker trädgård, skulpturer och konsthall. Broar förbinder Annedal med Sundbyberg där det finns en rad mysiga restauranger, caféer och trevlig shopping. Från Annedal är det bekvämt att transportera sig med kommunala medel, det är endast några minuters promenad till ett flertal bussar. Rikligt utbud av ICA nära, gym, restauranger, grönskande omgivningar samt gångavstånd till tvärbana, tunnelbana och pendeltåg där bussen i nära anknytning från huset mot Sundbyberg C samt Alvik. Inom området finns ett flertal förskolor.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Bostadsrättsföreningen Snickarboa består av två hus med fyra respektive sex våningar, med sammanlagt 47 bostadsrätter som är belägna i området Annedal, Mariehäll i Stockholms kommun. Husen är byggda av Folkhem och ritade av Joliark arkitekter och projektet nominerades till priset Årets Stockholmsbyggnad 2013 av Stockholms Stad.

Samtliga lägenheter har egen balkong eller uteplats, samt flera franska balkonger. Husens byggår är 2012 och fastighetsbeteckningen Mattisborgen 2. Föreningen är äkta. Fastigheten är upplåten med tomträtt och nuvarande avtal löper ut 2020.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensamma utrymmen består av barnvagnsrum och cykelrum.

PARKERING
Föreningen har ett varmgarage med parkeringsplatser och för att ställa sig i kön kontaktar man SBC. En garageplats (eller köplats till en) kräver ett godkänt medlemskap i föreningen. Garageplatsen kostar 1100 kr per månad. Garageporten öppnas med samma bricka och kod som övriga dörrar.

Garaget har fyra parkeringsplatser med laddare för elbil. Kön till dessa är densamma som för övriga parkeringar. Avgiften för en plats med laddare är 1400 kr per månad. Hyresgästen skaffar själv den kabel som behövs mellan laddare (typ 2-kontakt) och fordon. Laddning i vanligt eluttag är normalt inte tillåtet. Styrelsen förbehåller sig rätten att byta plats på hyresgäster i garaget, så att den med behov av laddare ska kunna få en sådan plats.

I området Annedal är parkering i regel tillåten på anvisade platser under tre timmar på vardagar med p-skiva, samt gratis på kvällar och helger.

TV & BREDBAND
Föreningen är ansluten till Bahnhofs fibernät och bredband med en hastighet på 1000/1000 Mbit som ingår i avgiften (186 kr per månad och hushåll). En IP-adress ingår, så en router behövs för att kunna ansluta flera enheter till Internet samtidigt. Samtliga lägenheter har nätverks-uttag i varje rum. Nya medlemmar registrerar sig själva i portalen, eller loggar in med befintliga kunduppgifter för att aktivera anslutningen.

IP-TV finns som tillval och tecknas genom Sappa. För detta behövs även Bahnhofs tjänstefördelare/router som beställs separat från Bahnhof. För kanalutbud och beställning av TV, se Sappas webbsida. VPN och andra tillval går att teckna genom Bahnhof. För beställning av router och extratjänster, se Bahnhofs webbsida.

ODLINGSLOTT
Föreningen har 12 odlingslotter som kan bokas av alla medlemmar. Turordning gäller. Platserna är 120x80 cm och kan med fördel delas vid stort intresse. Vattenslang och trädgårdsredskap finns i gårdshusets källare. Kostnaden är 250 kr per lott och säsong. Avgiften avser att täcka planteringsjord och framtida renovering.

ÖVRIGT
- Samtliga lägenheter har vattenburen golvvärme i alla rum utom badrummen som har elektrisk golvvärme. Några traditionella värmeelement finns inte. Termostaterna för den vattenburna golvvärmen är främst till för att sänka värmen i enstaka rum, snarare än att reglera värmen i lägenheterna som istället regleras centralt i husen. De bör således alltid stå på maxvärme (vredet åt höger) för att bibehålla en normal innetemperatur om inte en svalare önskas. Den elektriska golvvärmen i badrummen regleras efter tycke med termostaten på väggen.
- Föreningen accepterar delat ägandeskap.
- Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM